Zanimivosti

Razkrito: Mati in hči umrli v enakih okoliščinah

J.P.
14. 3. 2016, 11.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ne le, da so Whitney Houston in njeno hčerko Bobbi Kristino našli utopljeni v kopalni kadi, novo poročilo zaključuje, da sta v času smrti obe imeli v telesu enako kombinacijo drog.

Facebook
Preiskovalci so pri obeh odkrili sledi kokaina, marihuane in istega predpisanega zdravila za zdravljenje tesnobe.

Glede na dosedanja dognanja preiskave smrti Whitney Houston in Bobbi Kristine tisti, dovzetni za teorije zarote, opažajo očitne sledi obrednega umora, ki so ga oblasti poskušale prikriti. Povprečnemu človeku se kaj takega zdi domala nemogoče, vendar pa tisti, domnevni poznavalci temne plati zabavne industrije, opozarjajo, da je kaj takega povsem verjetno.

Facebook
Bobbi Kristina in Nick Gordon

Medgeneracijski urok

Kot Michael Jackson naj bi tudi Whitney bila le lutka v rokah industrije. Podobno naj bi tudi njen čas na tem planetu prišel h kraju, ko se je znova vsaj malo polastila svojega življenja. In kot da njena smrt ne bi bila dovolj, se je kot posledica medgeneracijska uroka zgodila še smrt njene hčerke. Dejstvo, da sta bili obe najdeni v kadi z obrazom navzdol, spominja na ravnanje serijskega morilca, ki na tak način med seboj poveže dva umora. Nove informacije pa potrjujejo, da podobnosti niso omejene le na kraj zločina.

Isti koktejl drog

Preiskovalci so pri obeh odkrili sledi kokaina, marihuane in istega predpisanega zdravila za zdravljenje tesnobe. Obe sta v času smrti v krvi imele tudi alkohol. Ogledniki spričo kome (v komi je bila šest mesecev) Bobbi Kristine pravijo, da ne morejo reči, kaj se je zgodilo in da nikoli ne bomo zares vedeli. In čeprav preiskava še ni končana, se govori, da je Nick Gordon, Bobbijin fant, nekako sodeloval pri umorih. Teoretiki zarote pa so si enotni: obe smrti gresta preko zgolj Nicka Gordona – na delu naj bi bila temna sila, ki je dovolj mogočna, da se znebi tistih, ki ji niso pogodu … in jo odnese brez posledic.