Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 14. marca

W.Y.
14. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Obremenitve in napetosti se bodo kopičile in kopičile, zato se danes poskušajte že od jutra sproščati in si ne dovoliti, da bi vas kdo pretirano obremenjeval ali vznemirjal.

BIK – Besni boste, saj preveč trošite in premalo zaslužite. Previdno, sicer se boste znašli v kaotičnih razmerah, ki bi vas trenutno samo zmedle. Posvetite se raje ljubezni.

DVOJČKA – Bodite pozorni na nove projekte, ki se bodo pojavili na delovnem mestu. Lahko vam služijo kot odskočna deska za nadaljnji uspeh in napredovanje. Prilagodite se!

RAK– Druga polovica dneva vam prinaša bolj umirjen tempo in pripravljeni se boste malo bolj posvetiti sebi in svojim potrebam. Obeta se srečanje s privlačnim neznancem.

LEV– Prijetno se boste počutili v družbi, ki vas bo navdihnila s pozitivizmom. Sprostili vas bodo pogovori in neobvezujoča srečanja. Samske lahko v večernih urah zadene Amorjeva puščica. 

DEVICA – Energijo, ki vam bo danes na voljo, boste trošili brez nadzora. Vsak, ki vas bo za nekaj prosil, ne bo dobil pričakovanega. Danes boste osredotočeni bolj nase, ker se vam okolica ne bo pustila.

TEHTNICA – Imate žilico za prepričevanje ljudi. Čeprav vaše želje niso skladne s potrebami sodelavcev, uživate avtoriteto in pozornost; prinaša jo tudi današnji dan.

ŠKORPIJON – Vaši načrti se bodo hitro spreminjali, znova se bo izkazalo, da vse poteka brez strogih pravil, posebno glede srčnih zadev in domačega okolja.

STRELEC – Imate dovolj energije in želje po uresničitvi delovnih ciljev. Nagnjeni boste k poškodbam, zato previdnost ne bo odveč. Usmerjeni ste tudi k zapravljanju denarja.

KOZOROG – Do okolice boste zelo ostri. Lahko se celo zgodi, da vas bo nekdo poskušal pripeljati žejne čez vodo, a boste to zaslutili dovolj zgodaj. Učenje vam danes kaj dosti ne bo pomagalo.

VODNAR  Glede na stanje zvezd in planetov se obeta ploden in razgiban dan. Ustvarjalna energija vam bo dala krila. Lažje se boste sprostili in zaupali v dobre plati življenja.

RIBI – Tako v ljubezni kot v prijateljstvu se ne prepuščajte spominom. Pravzaprav se je že veliko spremenilo. Raje se posvetite urejanju praktičnih, posebno pravnih zadev in se pripravite na izpit.