Zanimivosti

FOTO: Komaj so jo rešili, a poglejte njene mladičke!

25. 11. 2015, 14.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Deborah Wilson je ena od mnogih prostovoljk, ki delajo v ameriškem društvu Circle L. Ranch Animal Rescue @ Sanctuary in se vsak dan bojujejo zato, da lahko potepuškim mačkam in psom rešijo življenje.

Deborah je tako rešila kar enajst živalic

V ZDA so zavetišča natrpano polna, a žal le 25% živali dobi nove lastnike, ostale usmrtijo. Prostovoljka Deborah Wilson je psičko, ki jo je poimenovala Jasmin, uspela rešiti iz nekega zavetišča, kjer so jo hoteli usmrtiti.

Dva mladička + presenečenje!

Deborah je prestrašeno psičko pripeljala v svoje društvo, kjer sta se mamici Jasmine skotila še dva krasna mladička. Do tukaj nič nenavadnega, boste rekli. Zgodba pa se je zapletla, ko je na njihovo društvo poklical moški in enostavno rekel: »Moja pitbulka ima devet mladičkov in če jih ne vzamete, jih bom pač ubil!« Deborah je takoj šla po devet kepic in jih pripeljala v svoje društvo. Položila jih je k mamici Jasmine, ki jih je najprej povohala, potem polizala in nato jih prijazno sprejela za svoje.

Nežna mamica ima sedaj kar 11 kepic, za katere skrbi, kot da bi bili vsi njeni. Pa naj še kdo reče, da živali nimajo čustev!