Zanimivosti

Horoskop za sredo, 25. novembra

W.Y.
25. 11. 2015, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN –Nesporazumi vas utegnejo spraviti iz tira. Ne poznate vseh okoliščin, zato ne govorite preveč na pamet. Na delu vas dolgočasijo z določenimi pravili, zmanjšati morate stroške. 
BIK – Razplet premoženjske zadeve bo takšen, da boste vsi udeleženci bolj ali manj zadovoljni, predvsem pa boste veseli, da je zadeva vendarle končana. 
DVOJČKA – Zaradi premalo premišljene odločitve ste se znašli na zelo negotovih tleh, to vam povzroča nemalo skrbi. Lahko bi se reklo, da ste se zaleteli in ugriznili v vabo, ki vam jo je nekdo zvito nastavil. 
RAK – Položaj, ki vam ni najbolj všeč, bo počasi začel dobivati drugačno obliko. Končno boste zadovoljni z vsem, kar se bo dogajalo v vaši bližini in vas spodbujalo. 
LEV – Vse bolj ste nezaupljivi do ljudi, kar vam krade samozavest in energijo. Vprašajte se po vzrokih in jih odstranite, sicer bo sčasoma vaše življenje postalo pekel. 
DEVICA – Moč intuitivne zaznave je lahko v tem dopoldnevu izredno močna, zato ne spreglejte, kaj vam sporoča. Mogoča so zanimiva spoznanja, ki vas bodo prebudila. 
TEHTNICA – Pri delu vas čakajo spremembe. Obstaja verjetnost, da vam bo nekdo od sodelavcev priskočil na pomoč. Delo se bo porazdelilo, zato pričakujte razbremenitev. 
ŠKORPIJON – To nikakor ni pravi dan za kakršnekoli korenite spremembe. Za vsako stvar potrebujete nekaj več časa kot po navadi, a to si vzemite v zakup kot del trenutnega položaja. 
STRELEC – V službi vas bodo močno obremenjevale obveznosti, ki ste jih morali prevzeti pred kratkim. Za zdaj nimate druge možnosti, kot da zavihate rokave. 
KOZOROG – Vse se lahko reši, vendar le na miren način in brez prevelikih pritiskov. Tak pristop vam vsekakor najbolj ustreza. Velja še zlasti glede poslov, pri katerih ste še kar samostojni, podkovani in odločni. 
VODNAR – Da stara ljubezen ne zarjavi, je res, vendar previdno. Ne ponovite napake s čakanjem, če niste prepričani, da boste tokrat res kaj dočakali. Usmerite se v novosti. 
RIBI – Ostanite natančni, to je edini način, da si zagotovite miren spanec. Pazite še zlasti s tistimi, s katerimi najtežje najdete skupni jezik. To so danes rojeni v znaku ovna ali strelca