Zanimivosti

Horoskop za torek, 24. novembra

nn
24. 11. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Storili boste nekaj nenavadnega in drznega. Tokrat si želite vse naenkrat in zagotovo boste tudi našli pravi način, da prepričate drago osebo. Ob izpitih ali nastopih pred večjim občinstvom se boste izkazali. 
BIK – Vezani boste danes steber vajinega odnosa. Vaša boljša polovica bo namreč čustveno nestabilna, zato se boste morali precej dobro izkazati in jo motivirati. 
DVOJČKA – V službi boste med sodelavci še naprej tako priljubljeni kot do zdaj, saj s svežim pristopom do dela in dobro voljo poskrbite za sproščeno in prijetno vzdušje. 
RAK – Vse prej kot dolgočasno bo, dogajanje bo raznoliko, več bo prijetnih kot neprijetnih ur. Optimizem je torej primeren, in če pozabite na kup, ki se je nabral na vaši delovni mizi, ne bo naporno. 
LEV – Nekdo vam bo kar naprej pošiljal znamenja, da si želi vaše družbe. Imejte odprte oči, saj vam ne bo žal, če boste spustili to osebo v svojo bližino. 
DEVICA – Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes. Imate opravka z ljudmi, ki bodo zahtevali vse več. Priznati si morate, da nečesa niste sprejeli najresneje. 
TEHTNICA – Ne morete početi vsega, kar ste načrtovali, okoliščine trenutno niso ugodne, stroški so preveliki. Neko novo sodelovanje vas ne prepriča preveč, poskusili boste razkriti, kaj je v ozadju. 
ŠKORPIJON – V službi vam zagotovo ne bo dolgčas, saj boste imeli dela čez glavo. Bodite potrpežljivi, saj se drugače lahko pojavijo spori med sodelavci. Večer bo minil mirno. 
STRELEC – Ne dovolite, da bi vam drugi kakorkoli ukazovali, kaj bi morali storiti. Po navadi ste dober diplomat, vendar pa tokrat nimate niti najmanj potrpežljivosti, da bi se znova prilagodili. 
KOZOROG – Vezani kozorogi se lahko danes zapletete v prepir zaradi neke povsem nepomembne malenkosti. Dajte partnerju svoj prav, da se izognete tem neprijetnostim. Samski pa bodite dobri opazovalci. 
VODNAR – Bolj kot ljubezen vam ustreza prijateljstvo. Tako ste lahko še nekaj časa mirni, vsaj dokler ne boste pripravljeni graditi nekaj novega. V službi se držite dejstev, to je edina pot do rešitve. 

RIBI – Ne dovolite, da bi vam drugi kakorkoli ukazovali, kaj bi morali storiti. Po navadi ste dober diplomat, vendar pa tokrat nimate niti najmanj potrpežljivosti, da bi se znova prilagodili.