Zanimivosti

Horoskop za torek, 9.6.

N.N.
9. 6. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Vsako čakanje vas bo izjemno motilo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite. V ljubezni boste prav tako na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete.
BIK – Premislite, koga boste vprašali za nasvet. Utegne se zgoditi, da pri pogovoru dobite nešteto nekoristnih informacij, zato vas bo le zmedel in utrudil. Postajate nepotrpežljivi.
DVOJČKA – Ne morete vnaprej postoriti prav vsega, čeprav se trudite, in tudi v ljubezni ste se odločili, da si določenih stvari ne boste več dovolili. Prijatelj vas utegne še presenetiti.
RAK  Vprašajte se, kaj je pravi razlog za vaše ljubezenske dileme, in razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor in druženje.
LEV  Ugodna luna vam omogoča, da v vsaki situaciji pustite pozitiven vtis. To lahko preseneti tiste, ki so pričakovali, da se boste znova umaknili ali celo zmotili.
DEVICA  Vse se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici. Nekdo vas mika in skorajda se bosta povezala, potem pa vam ne bo vse ustrezalo tako, kot bi si želeli.
TEHTNICA  Vsaka zgodba ima svoje zaplete, večina pa tudi srečen konec. Izborili si boste nekaj pomembnega in lahko ste dejansko zadovoljni, saj se odpirajo vaša vrata.
ŠKORPIJON  Nimate dovolj časa za vse opravke, čeprav dobro veste, čemu naj bi dali prednost. Poskusite z majhnimi koraki naprej in si poiščite pomoč, podporo in nasvet.
STRELEC  Previdnost bo potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem vzbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih, ali igrali žrtve. Močnejši ste, kot se zavedate.
KOZOROG V današnjem dnevu bo nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali pa dejanj, ki so se dolgo pripravljala in načrtovala. Razmere so skoraj idealne, zato izkoristite priložnosti.
VODNAR  Na vrsti so dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z resnostjo in zanesljivostjo. Vsekakor so nakazana tudi presenečenja, posebno glede prijateljskega odnosa.
RIBI  Po zanimivem dnevu postajate vedno bolj nepotrpežljivi in radi bi vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivo s tistimi, ki bi vas morda radi nadzirali.