Zanimivosti

Današnji horoskop

A.H.
26. 10. 2013, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kaj pravi horoskop za današji dan.

OVEN – Če se vam bo pokazala priložnost, se boste spustili v avanturo, čeprav vam bo že vnaprej jasno, da vam bo dogajanje zelo verjetno ušlo izpod nadzora. Nikar pa v zgodbo ne vpletajte globokih čustev.

 

BIK – Ne bojte se izražanja nežnosti in bližine drugih. Danes bo za vas najpomembnejše, da se boste lepo ujeli z drugimi. Včasih se boste počutili tako razposajeno kot v mladih letih. Preostane vam le, da uživate.

 

DVOJČKA – Danes bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas zahtevale veliko zbranosti. Kljub temu se boste znašli pred novimi preizkušnjami.

 

RAK – Dopoldne se vam bodo dogajale nenavadnosti, ki bodo od vas zahtevale zbranost in prilagodljivost. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v ožjem družinskem krogu.

 

LEV – Opazili boste, da nekdo nikakor ne namerava popustiti. To vas utegne zmesti, saj ste vajeni iskati in tudi najti praktične rešitve. Primanjkuje vam nekaj izkušenj, v ljubezni pa ste preveč trmasti.

 

DEVICA – V prijateljskem krogu boste danes naleteli na informacijo, ki vas bo nekoliko zmotila, saj vas bo usmerila v napačno razmišljanje. Če želite rezultate, se zanesite sami nase.

 

TEHTNICA – Želeli boste nadoknaditi vse, kar se vam zdi, da ste spregledali. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, vendar vztrajajte.

 

ŠKORPIJON – Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami. Načrti v povezavi s selitvijo se lahko prelevijo v nekaj konkretnega. V vaše življenje vstopajo nove energije, ki jih boste z veseljem sprejeli.

 

STRELEC – Nekdo od prijateljev ne razume, kaj v resnici želite. Morda bi morali spremeniti svojo taktiko in se usmeriti v urejanje odnosov na bolj sproščen, spontan, vendar učinkovit način.

 

KOZOROG – Danes naj bo spontanost vaše dnevno vodilo. Prepustite se in čakajte na presenečenja, ki prihajajo. S svojim delovanjem bi namreč lahko marsikaj prekinili ali celo uničili.

 

VODNAR – Danes vaše počutje ne bo najboljše in ne boste vedeli, kje tiči vzrok za to. Ne iščite ga, saj vam ga ne bo uspelo odkriti. Sicer bo dan nadvse ugoden za navezovanje stikov in nakupovanje.

 

RIBI – Nenadoma vas bo popadel strah, ki se ga nikakor ne boste mogli otresti, zato boste globoko v sebi čutili nemir, ki se bo polegel šele v večernih urah, ko boste v dobri družbi.