Zanimivosti

Kondom iz slanine!

S.R.
29. 3. 2013, 12.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Da, tudi takšne zadeve obstajajo. Podjetje J & D's Foods, ki izdeluje tudi lubrikant z okusom slanine, je sedaj izdelalo tudi kondom s podobnim okusom.

J&D's Foods
Okusni kondom

Omenjeni lubrikant z okusom slanine je bil sicer sprav le prvoaprilska šala, a se je kot izjemna novost vseeno obdržal. Za nameček pa ja taisto podjetje sedaj izdelalo še kondom s podobnim slastnim okusom.

A ne skrbite. Zaradi omenjenih kondomov bo vaše orodje le izgledalo bolj ''mesnato'', sam kondom pa je še vedno izdelan iz lateksa, le na zunanji strani je prevlečen s posebnim lubrikantom (narejenem na osnovi vode) z okusom slanine.

Soustanovitelj podjetja J&D's Foods Justin Esch (J iz imena podjetja) je povedal, da se mu je ideja za kondome porodila že pred mnogimi leti, a do uspeha lubrikanta z okusom slanine ni imel poguma, da bi jih zares izdelal. Dodal je še, da kondomi vonj in okus slanine dobijo prav iz omenjenega lubrikanta, sicer pa je njihova struktura enaka vsem ostalim kondomo – torej nekako ni tako hrustljava, kot pečena slanina.

Paket treh kondomov z okusom slanine stane okoli 10 dolarjev (slabih osem evrov), kar pomeni, da so malenkost dražji od običajnih kondomov. Naročiti pa jih bo mogoče junija letos.

Podjetje J&D's Foods, katerega moto je ''vse bi moralo imeti okus po slanini'' je sicer znano po nenavadnih marketinških potezah, ki vključujejo odtštekane predmete in hrano. Tako so pred časom že tržili majonezo z okusom slanine in celo krsto iz slanine. In čeprav je že sedaj na voljo ogromno kondomov s kar se da nenavadnimi okusi, pa se kondoma z okusom slanine očitno do sedaj ni spomnil nihče.