Zanimivosti

Spoznajte naslednjo Galaksijo

S.R.
1. 3. 2013, 15.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Najprej so bile špekulaije, nato so jih ovrgli, sedaj pa je vse skupaj dokončno. Novega paradnega konja podjetja Samsung bomo ugledali 14. marca.

Jasno je bilo, da Samsung novega Galaxyja ne bo predstavil na MWC-ju, ki se je končal 28. februarja. Na sejmu je namreč novosti vse preveč in četudi je telefon še tako poseben in izjemen, se navdušenje strokovne javnosti ob preobilici novih produktov hitro poleže. Galaxy SIII je bil predstavljen v Londonu, štirico pa bo svet prvič ugledal kar v New Yorku, natančneje na slavnem Times Squareu. Samsung povedal, da so prizorišče spremenili zaradi prošenj javnosti. Mobilni operaterji iz ZDA so namreč Korejsko podjetje kar bombardirali s prošnjami, da naj naslednji telefon predstavijo v ZDA.

##IMAGE-21253##Čeprav se na spletu že dlje časa pojavljajo ugibanja o izgledu in specifikacijah, pa je Samsung kot vedno precej uspešen pri skrivanju skrivnosti, zato o novem telefonu ni znano praktično nič. Če pa imate kakšno idejo o tem, kakšen bo novi telefon oziroma kakšnega bi vi želeli imeti, pa nam to sporočite v komentarjih.