Zanimivosti

Zlata sredina - 15 centimetrov

Inja Jurič
1. 3. 2013, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Velikost in dolžina sta precej relativni zadevi, vsaj ko gre za vašega 'junaka'. Lahko je velik, večji ali celo največji ...

Vsak predstavnik moškega spola se v svojem življenju kdaj ukvarja z velikostjo tam spodaj. Že kot fantič si meri svoje premoženje in kot najstnika ga skrbi, ali bo dovolj velik za prvo punco. Pravzaprav se ubadanje z velikostjo nikoli ne konča.

Vendar sta velikost in dolžina precej relativni zadevi, vsaj ko gre za vašega »junaka«. Znani raziskovalec spolnih navad Kinsey za največji penis navaja dolžino 25 centimetrov, Francoz dr. Jacobus pa je leta 1935 navedel največji penis, dolg 30 centimetrov. Ekstremi navzdol so penisi, manjši od enega centimetra, ki so večinoma kljub temu dovolj učinkoviti za razmnoževanje, o spolnih užitkih pa na tem mestu ne bomo razpravljali.

Zlata sredina - 15 centimetrov

Po podatkih ameriškega združenja plastičnih kirurgov se moški udi raztezajo v naslednje dolžine: pri 3 odstotkih moških penis meri okoli 7 cm, pri 4 odstotkih okoli 12 cm, pri kar 75 odstotkih je dolg približno 15 cm, pri 15 odstotkih meri okoli 18 cm in pri 3 odstotkih okoli 20 centimetrov. Vse druge dolžine so statistično zanemarljive.

Predolg ni dober

Naslednje besede lahko vzamete kot tolažbo, a so kljub temu resnične: prevelik penis je za žensko boleč pri spolnem odnosu, poleg tega jo lahko njegov uporabnik (če je grob) poškoduje, hkrati pa tudi moški z dolgimi kačami med nogami ne morejo čisto zares uživati med spolnostjo, saj imajo lahko težave z doseganjem polne erekcije, nenehno morajo paziti, da niso pregrobi, in tudi do oralne zadovoljitve pridejo težko - no, saj si predstavljate. Živelo torej dobro povprečje in penis, ki pripada osebi, ki jo ljubite!