ODLOČITEV

Bo štajerski klan preprečil Gvidu pot v finale?

bp
7. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nekateri so prepričani, da je Gvido lahko velik favorit za zmago v velikem finalu, če mu poti tja ne preprečijo, zato se je odločil, da je zdaj končno čas, da začne skrbeti le zase.

Planet TV
Štajerski klan se želi znebiti Gvida.

Na Planet TV teče finalni teden resničnostnega šova Bilo je nekoč, zato je stanje med tekmovalci zelo napeto, sploh ker so se na posestvo vrnili vsi izpadli tekmovalci.

Nekateri izmed povratnikov na dvorec želijo poravnati neporavnane račune tudi tako, da bi s svojim glasom zapečatili usodo enega od finalistov in obenem rešili svojega favorita. Predvsem članice štajerskega klana bi rade naredile vse, da Adisu zagotovijo pot v veliki finale. Zavedajo pa se tudi, da ima v Gvidu res močnega konkurenta, zato bi se ga najraje znebile. Da jim to uspe, se jih mora čim več prebiti med tako imenovane elektorje, čeprav še vedno ne vedo točno, o čem bo njihov glas odločal. Kaže pa, da jim je vseeno že uspelo prepričati Emanuelo, ki očitno ne bo taktizirala s svojimi dosedanjimi zavezniki – Nikijem, Bredo in Gvidom.

Nekateri izmed povratnikov na dvorec želijo poravnati račune tudi tako, da bi s svojim glasom zapečatili usodo enega od finalistov.

ODSLEJ BO ŠČITIL LE SVOJO RIT!

Gvido je tudi spoznal, da je naredil dovolj za Bredo, da se je prebila v finalni teden, zdaj pa je čas, da začne skrbeti le zase. Gvido je v pogovoru z Glorio povedal, da je napočil čas, ko mora začeti gledati le še nase. Kar nekaj tednov je namreč skrbel tudi za Bredo in tudi po njegovi zaslugi ji je uspelo priti tako daleč. Zdaj pa meni, da to ni več možno, saj se boji, da bi s tem zelo ogrozil sebe. Med vsemi povratniki na dvorec v celoti zaupa samo Glorii, zato bo najbrž njo izbral za elektorko. Prepričan je, da bo Gloria upoštevala njegovo željo in glasovala za Adisa.