Nespodobno povabilo

Filmsko: ponudil mu je 10 milijonov za noč z njegovo ženo

R.T.
6. 6. 2016, 17.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Facebook
Kim Kardashian West bi rada otok.

Saj se še spomnite slovitega filma Nespodobno povabilo z Demi Moore, Robertom Redfordom in Woodyjem Harlesonom v naslovnih vlogah? Ljubezenski trikotnik oziroma bogataš, ki zaljubljenemu parčku v denarni stiski ponudi milijon dolarjev za noč strasti z ženo.

No, filmski scenarij se očitno zdaj ponavlja najbolj razvpiti televizijski starleti Kim Kardashian. Oziroma njenemu možu Kanye Westu. Savdijski princi Mohamad bin Salman je namreč Westu ponudil 10 milijonov dolarjev ali pa še več za eno noč z njegovo ženo Kim. 

Nedavno je Kanye namreč na twitterju objavljal vrsto sporočil, v katerih je trdil, da ima finančne težave, princ pa je zdaj našel način, kak bi mu lahko pomagal. "Njegova oblačila ali glasba me prav nič ne zanimajo. Ampak njegova žena ... Ona je blago neprecenljive vrednosti. Z veseljem bi plačal 10 milijonov dolarjev in tudi več za eno noč z njo," je dejal princ na tiskovni konferenci. Kanye in Kim se menda na ponudbo še nista odzvala. Vedeti pa moramo, da je bila dana v svetu, kjer je denar - dobesedno - sveta vladar in so ljudje zanj pripravljeni storiti marsikaj ...