PREHITRO MIMO

Vse bi ponovil še enkrat

Mojca Vakselj
4. 6. 2016, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Samuel Lucas se je s svojim neprekosljivim vokalom uvrstil med štiri finaliste, konec oddaje pa je dočakal z grenkim občutkom, saj mu je šov prehitro minil.

Pop TV
Pevec je užival v vseh preobrazbah.

»Nisem ravno zelo vesel, da je konec. Rad bi ponovil vse skupaj. Takoj jutri, če bi šlo! Všeč mi je bilo namreč, da sem svoje sposobnosti lahko potiskal v takšne višave, za katere prej nisem vedel, da jih lahko dosežem,« je priznal Samuel in dodal, da je predvsem vesel, da se je preizkusil tudi v operi, kar še zdaleč ni bilo lahko. »Občutki ob nastopih so bili res prelepi. Žal mi je, ker je konec, čeprav me čaka veliko drugega dela,« je razložil izvrsten vokalist. »Zavedam se, koliko časa mi vzame organizacija enega nastopa, toda tukaj so z nami delali kot kralji in tega še nikjer nisem doživel na tak način,« je razložil, kaj bo poleg druženja s sotekmovalci najbolj pogrešal. 

Najprej hčerki potem snemanja

Priznal je, da je užival v vsaki preobrazbi, prva pa se mu bo za vedno vtisnila v spomin, saj ne bo nikoli pozabil odziva občinstva, ko je prišel na oder. Čeprav je za njim intenzivnih 12 tednov, si ne bo privoščil daljšega počitka, vzel si bo samo nekaj prostih dni, da bo obiskal hčerki v Kopru, saj ju ni videl že ves mesec. »Potem moram posneti dva videospota in končati snemanje nove skladbe,« nam je zaupal pevec, ki se je odločil, da bo drznost iz šova prenesel tudi v zasebno življenje. »V svojih novih pesmih se vračam k funku, ki ga obožujem, in upam, da ga bodo sprejeli tudi poslušalci,« je razkril za konec.

Pop TV
Oddaja mu je dala pogum, da bo v prihodnje izdal pesmi v svojem najljubšem slogu – funku!