Zabava

Je to res slovita žena Ala Bundya?!

bp
4. 6. 2016, 11.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Se še spomnite slavne igralke Katey Segal, ki je navduševala z vlogo gospodinje Peggy Bundy v eni izmed najbolj priljubljenih serij 90. let Družina za umret? Danes je videti popolnoma drugačna, kar je pravi šok za oboževalce.

facebook
Paparaci so igralko Katey Segal pred dnevi ujeli v enem od kozmetičnih salonov v Los Angelesu, kjer si je privoščila manikuro.

Le kdo se skozi leta ne spreminja, saj zob časa ne prizanese nikomur, niti hollywoodskim zvezdam, med katere spada tudi igralka Katey Segal. Pred leti nas je navduševala kot Peggy Bundy, gospodinja v tesno oprijetih oblačilih, ki je ob živce spravljala svojega moža Ala Bundyja.

Od uspeha serije mineva že več kot 20 let in v tem času se je najbolj spremenila prav Katey, ki se s staranjem ne obremenjuje. Priljubljeno igralko, ki se je večina spomni kot rdečelaso Peggy v humoristični nanizanki Družina za umret, so paparaci pred dnevi ujeli v enem od kozmetičnih salonov v Los Angelesu, kjer si je privoščila manikuro in pedikuro.

facebook
Pred leti nas je navduševala kot Peggy Bundy, gospodinja v tesno oprijetih oblačilih, ki je ob živce spravljala svojega moža Ala v seriji Družina za umret.

In marsikdo je sploh ne bi prepoznal, saj je popolnoma drugačna, kot smo je vajeni z malih zaslonov. »Ne bojim se staranja in nimam težav s tem. Sem zadovoljna sama s sabo in svoja leta ponosno nosim s seboj,« je hudomušno priznala Katey, ki je imela po koncu serije Družina za umret več opaznejših vlog, tako v filmu kot na televiziji, med njenimi zadnjimi večjimi uspehi pa je zagotovo serija Sinovi anarhije. Za vlogo v seriji je leta 2011 prejela zlati globus za najboljšo igralko v dramski seriji.