Znan obraz ima svoj glas

Mišo pogrešal družino

mv
4. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če smo se včeraj posvetili dekletom, ki so vas s svojimi imitacijami zabavala v tretji sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas, bomo danes pod drobnogled vzeli moške tekmovalce, ki bi izkušnjo v večini takoj ponovili.

Pop TV
Mišo je ponosen nase, da mu je uspelo preživeti 12 tednov stran od družine v Prekmurju.

Mišo Kontrec je bil tisti, ki mu je zmaga v šovu za las ušla, a mu zato ni prav nič žal. »Tilnu iz dna srca čestitam in sem vesel zanj, sam pa ob sodelovanju sploh nisem razmišljal o zmagi. Iskreno je moja osebna zmaga že to, da sem si dovolil biti del tega projekta in da sem za to v Prekmurju za kar 12 tednov pustil svojo družino, ki sem jo zelo pogrešal. Tako da sem ponosen nase,« nam je razložil Mišo, ki je bil navdušen nad izkušnjo in hvaležen vsem, ki so ga v tem času podpirali. »Zdaj grem pa naprej, še vedno imam svojo violino, to je v meni in temu ostajam zvest,« je še priznal za konec.

osebni arhiv
Nejc je pred dnevi izdal novo pesem Repeat, za jesen pa napoveduje izid albuma.

Vrtiljak zabave, smeha in solz

»Izkušnja sodelovanja pri oddaji je bila en nor vrtinec čustev, vrtiljak zabave, solz in smeha ter seveda tudi trdega dela. A bi vse takoj še enkrat ponovil,« nam je razložil Nejc Lombardo, ki je pred dnevi izdal svojo novo pesem Repeat, zdaj pa se, poleg številnih nastopov s skupino, pripravlja na izid albuma jeseni. »Najboljši del te izkušnje so bile izkušnje same po sebi. In pa druženje z drugimi tekmovalci, s katerimi bom zagotovo ostal v stikih,« pravi glasbenik.

POp TV/Miro Majcen
Mišo in Nejc kot Elvis Presley in Etta James.