Zabava

Treba se je znebiti Tine in Mira!

B. P.
18. 4. 2016, 22.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalca resničnostnega šova Bilo je nekoč Adis in David sta prepričana, da je napočil čas, ko je treba na prijateljstva na dvorcu pozabiti in narediti vse, da se znebiš tekmecev.

planet tv
David je poudaril, da imata z Adisom dar za manipuliranje s sotekmovalci in da zanju to ne bo težava.

Med tekmovalci se je začelo taktiziranje na polno. Najbolj dejavna sta David in Adis, ki mislita, da je treba zdaj na prijateljstva med vajenci pozabiti in storiti vse, da se znebiš nasprotnikov.

Oba bi se najraje čim prej znebila najmočnejših tekmovalcev. Največjo grožnjo jima predstavljajo Miro, Tina in Gvido. Ker je Miro že pristopil k njima in poskušal skleniti zavezništvo, bosta to poskusila izkoristiti in Miru zariti nož v hrbet. Na drugi strani bosta ohranjala dobre odnose s štajerskim klanom in tako poskrbela, da ne bosta prva izbira za odhod na turnir. Tina jima kljub temu, da so zavezniki, predstavlja veliko grožnjo, predvsem zato, ker ima veliko goldinarjev in je tudi sicer močna tekmovalka. Je pa David na koncu poudaril, da imata z Adisom dar za manipuliranje s sotekmovalci in da zanju to ne bo težava. Po drugi strani ima veliko težavo tekmovalec Miro, saj so vsi spoznali, da rad sedi na več stolčkih hkrati, zato mu ne morejo zaupati. Breda je povedala, da bo z njim sicer še sodelovala, če ga bo potrebovala za dosego svojih ciljev, zaupala pa mu ne bo več. Tudi Nikija moti, da Miro govori eno, njegova dejanja pa so nekaj čisto drugega. Tudi Sara Miru očita zahrbtnost in pravi, da ne bo pustila, da bi z njo manipuliral. Kaže, da Miro na dvorcu nima nobenega zaveznika več in se bo moral kar sam boriti proti vsem.