Zabava

Tamara pozabljena, Eriku všeč Maša

M. V.
18. 4. 2016, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Komaj dva tedna po tem, ko se je iz hiše izselila Štajerka Tamara, je njen plavolasi Erik očitno že pozabil, da mu je bila všeč.

Pro Plus
Postavna Maša je zamenjala Tamaro v Erikovem srcu.

Večer, ko se je Big Brother odločil, da stanovalcem privošči malce zabave in obilico alkohola, je obrodil kar nekaj stvari, ki se morda sicer ne bi zgodile. Poleg Mirelinega histeričnega izpada sta se nevarno zbližala teniški trener Erik in veterinarka Maša. Slednja je najprej zapeljivo poplesavala okoli Erika ob džakuziju, on pa ji je sledil kot izgubljeni psiček. Nekaj kozarčkov pozneje je Maša omagala na kavču, Erik pa se je vrtel okoli nje, jo božal, ljubkoval, objemal in se celo delno ulegel nanjo.

voyo
Tako se je Erik pred časom ponoči v postelji zabaval s Tamaro.

Žensko maščevanje?

Očitno je Tamara dokončno pozabljena, Erik pa pripravljen na novo avanturo z Mašo, ki je plavolasemu zapeljivcu vse bolj naklonjena. Zdi se nam, da gre tukaj za dvojno izdajo, saj Tamare ni izdal le Erik, s katerim se je ponoči nekajkrat intimno zbližala, ampak tudi Maša, ki je ves čas poudarjala, da je njena prijateljica. Če se spomnimo, je na začetku Tamara celo poskušala spečati Mašo z Erikom, a se je ta odločil za Tamaro. Je to način, kako se ji Maša maščuje?