Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 12. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
12. 12. 2021, 07.25
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ne glede na to, kako se boste trudili, da bi zaključili dela in si privoščili malo oddiha, se bodo pokazale nove stvari. Pazite na psihično zdravje in se najprej dovolj naspite.

Bik

Obremenjeni boste z družinskimi odnosi in se trudili, da bo vzpostavili nek red, a sploh ne boste opazili, da ste s svojo nestrpnostjo vi tisti, ki ruši vsakdanji mir.

Dvojčka

Zadovoljni boste, saj boste dobili finančno darilo ali plačilo, na katerega ste skoraj že pozabili. Če se boste dobro pogovorili, se tudi za naprej lahko dogovorite za povišico.

Rak

Mirni boste glede poslovnih zadev, zato se boste čisto predali sanjarjenju, pa tudi hrepenenju in misli vam bo odneslo. Ne pretiravajte, raje se fokusirajte na sedanjost.

Lev

Želeli boste začeti z novim projektom, pa se boste preveč zaklepetali in vam bo zmanjkalo časa za dober začetek. Zato pazljivo s časom in pogovori, glejte bolj nase.

Devica

Pazljivo, da ne boste preveč samozavestni in obljubljali stvari, ki jih ne morete sami narediti. Prej preverite pri vseh, ki sodelujejo pri stvari in šele potem zagotovite vse.

Tehtnica

Izgubili se boste v dogajanju, kar vas bo malo jezilo, pa tudi odgovarjalo, ko boste ugotovili, da vam ni potrebno nič narediti. Zabavno vam bo opazovati okolico.

Škorpijon

Strastno se boste povezali z osebo iz soseske, kar vas bo osrečilo, a ne boste želeli iti prehitro v akcijo. Vzeli si boste čas in se nedolžno dobivali na kavi ter samo klepetali.

Strelec

Ponosni boste nase in na svoje delovanje. Radi se boste pogovarjali in povsod boste našli nekoga za klepet, zato bo to eno izmed lepših obdobij za vas. Srečno boste.

Kozorog

Želeli boste vpeljati nekatere spremembe doma in vse bo šlo dobro, dokler se ne boste začeli preveč pogovarjati o tem in bo vsak imel svojo idejo, kako bi naj to bilo.

Vodnar

Iskali boste načine, kako se izogniti domačim spremembam, kjer vas vedno doletijo tista dela, ki jih najmanj marate. Zato boste pametni in vi tisti, ki boste prvi izbrali.

Ribi

Zadovoljni in kreativni boste. Končno boste imeli malo časa zase in za najbližje in zdelo se vam bo, da je to tisto, kar resnično potrebujete. V tem času bo to res dovolj.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja