Astronapoved

Horoskop za petek, 10. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
10. 12. 2021, 05.40
Posodobljeno: 10. 12. 2021, 07.16
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Preveč boste obremenjeni z materialnimi dobrinami in pri tem boste celo mislili, da je vse to odvisno od odnosov in da vi nimate pri tem nič. Osredotočite se na delo.

Bik 

Lahko boste okrepili partnersko vez ali simpatiji resnično pokazali svoj globlji interes. Vzemite pa si tudi čas za sprostitev in optimizem, saj bo to vplivalo na vaše zdravje.

Dvojčka

Sprostite se in si naredite spisek vsega, kar bi radi počeli za praznike in spisek tistih del, ki ste jih obljubili sebi, da jih boste enkrat naredili. To vam bo okrepilo veselje.

Rak

Pomembno je, da ohranjate svoj notranji mir, sicer se zna zgoditi, da vas energije zopet potegnejo v vrtinec z drugimi in boste spet nase pozabili za dlje časa.

Lev 

Resnično potrebujete čas za razmislek in za priznanje sebi, v katero smer si želite spremembe v življenju. Ne dovolite, da vam upanje čisto zamre, ukrepajte čimprej.

Devica

Lažje boste se dogovorili za spremembe, če boste izhajali iz resničnosti, kot da se boste v prazno jezili nad nečim, česar ni več. Kolikor lahko, se sprostite in opazujte.

Tehtnica 

Privoščite si in se naspite kolikor vam srce poželi. Tako se boste začeli regenerirati in ugotovili boste, da če ste dobro naspani, se vas stres iz okolice sploh ne dotakne.

Škorpijon 

Izognite se jezi ali hitrim čustvenim reakcijam, saj boste vi preveč občutljivi, da bi lahko prepir speljali do konca. Sprostite se in ugotovite, kakšna je ljubezen do sebe.

Strelec 

Možnosti boste imeli, da si doma postavite stabilno zaslombo za delo. Tega nikar ne izpustite, saj se boste lahko potem res sprostili in začeli bolj kreativno delovati.

Kozorog 

Vse preveč vsega balasta ste si nabrali s pretiranim razmišljanjem in če vse skupaj pogledate, je zelo nerealen načrt, ki se ga potem zaradi tega sploh ne boste lotili.

Vodnar 

Pazite na ravnovesje v življenju, da se boste dobro počutili. Ne boste mogli namreč vsega postaviti na novo, pa še prevelik optimizem vas bo vrnil v pretekla stanja.

Ribi 

Ohranite stik z domišljijo in notranjo srečo, ki vas bo spremljala ne glede na to, da se vam bo vmes že zazdelo, da ste preveč utrujeni, da bi se lahko v to sprostili.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja