Pa druga polovica?

Ana Praznik je sanjala, da bo vzgojiteljica

Eva Jandl
9. 12. 2021, 21.28
Deli članek:

Simpatična voditeljica in pevka Ana Praznik nam je povedala, zakaj ni izbrala svoje »sanjske izobrazbe« in zakaj se njen partner Peter ne izpostavlja v javnosti.

Revija Zvezde Lady
Vzgojiteljske ambicije lahko izraža pri vzgoji svoje hčerke, pravi Ana.

»Ko sem bila v osnovni šoli, sem sanjala, da bom vzgojiteljica. To je bil od nekdaj moj sanjski poklic. Potem pa sem z različnih kotov začela spoznavati glasbo in ta me je zelo potegnila vase. Veliko časa sem ji posvetila, a se vseeno nisem odločila, da bi se izšolala v tej smeri. Verjetno zato, ker je šla večina mojih prijateljev na srednjo ekonomsko šolo. In ker mi prijatelji, družba ogromno pomenijo že od nekdaj, sem se tudi jaz odločila za to. Sem dala našim prijateljskim vezem prednost pred 'sanjsko izobrazbo',« nam je povedala Ana. »Vedno sem bila bolj človek, ki sledi toku. Iz tega sem pridobila kar nekaj pozitivnih lastnosti – recimo, da se znam dobro adaptirati na vsako situacijo. In to hitro. Kar mi danes, ob delu, ki ga opravljam, zelo prav pride. Življenje in moje odločitve so me pripeljali do tega, kjer sem danes, kar danes opravljam in s čimer se ukvarjam, in niti malo mi ni žal,« se smeji.

Osebni arhiv
Ana Praznik s svojim partnerjem Petrom in hčerko Otjo

RADA DELI DRUŽINSKE PRIGODE

Sicer pa je Ana tudi mama deklici. » Svoje vzgojiteljske ambicije vseeno lahko izražam pri moji Otji,« se zasmeji. Pa rada pokaže svoje zasebno življenje javnosti? »Mislim, da kar dosti povem o svojem zasebnem življenju. Sploh na družbenih omrežjih, kjer rada delim naše družinske prigode. Ali kakšne zabavne situacije z mojo Otjo. Seveda pa tudi jaz potegnem črto, pod katero pač ne grem. Iz takšnega ali drugačnega razloga.«