prvi instagramski hotel

FOTO: Vplivneži so žurali v imenu dobrodelnosti

N.S.
8. 12. 2021, 21.23
Deli članek:

Kdor se je pred dnevi mudil na Bledu, je v tamkajšnjem Bled Rose hotelu lahko naletel na številne slovenske vplivneže, ki so se udeležili dobrodelne zabave.

M24
Na dogodku je bilo tudi kar nekaj takih, o katerih je znano, da med seboj niso v najboljših odnosih, a smo na zabavi lahko videli, da so zelo dobro shajali v istem prostoru. So morda vse zamere iz šovov že pozabljene?

Znani butični hotel je na dogodku predstavil zloženko Prvi instagramski hotel v Evropi in lansiral s tem povezani dobrodelni projekt. Cilj dobrodelnega dogodka z znanimi vplivneži je bil, da s pridobljenimi sredstvi podprejo oglaševanje, s katerim bodo živalim iz zavetišča našli nov dom.

M24
Frizer Vane Trajkov in vražja dama Carmen Osovnikar.

Na dogodku so bili navzoči znani influencerji in osebnosti, kot so Damjan Murko, Matjaž Kumelj, Danica Lovenjak, Tilen Lotrič, Carmen Osovnikar, Andreja Medvedič, številne tekmovalke iz šova Sanjski moški in nekateri tekmovalci šova Exatlon; uživali so v nepozabnem večeru in se fotografirali v fotogeničnih kotičkih ter motivirali potencialne goste, naj hotel tudi obiščejo.

M24
Med »sanjski ženski« Mary Ševo in Tjašo Kramarič se je stisnil maneken Matjaž Kumelj.

»Prav lepo je bilo spet videti nekatere ljudi, na dogodku smo poklepetali, nazdravljali in tudi kaj dobrega pojedli, seveda pa upam, da bomo z zbiranjem sredstev ras lahko pomagali ljubljanskemu zavetišču, kar se mi tako ali tako zdi zelo lepa gesta,« je povedala resničnostna zvezdnica Carmen Osovnikar, ki je bila še posebej navdušena nad vsem interjerjem butičnega hotela.

M24
Kjer je hrana, tam je seksi Danica Lovenjak.