Planet X

Znan krivec potresov in prebujanja vulkanov

Claudia Andromedas
10. 12. 2021, 12.30
Posodobljeno: 10. 12. 2021, 13.26
Deli članek:

Najmočnejši in najsodobnejši teleskop na svetu, vatikanski Lucifer, je nebesnega orjaka, imenovanega Nibiru, potrdil, priznal in dolgo časa opazoval ...

Dreamstime
Fotografija je simbolična

A vse podrobnejše informacije v zvezi s planetom Nibiru so bile navadnim smrtnikom zamolčane. Zdaj pa je Nibiru, z ljudskim imenom Planet X, potrdila tudi Nasa – hkrati z dejstvom, da se nam približuje. Iz dneva v dan je bolj viden, njegova bližina pa čedalje bolj občutena.

Planet X k nam sicer ne prihaja prvič. V zgodovini Zemlje se je to že dogajalo ciklično na približno 3600 let ... in zmeraj drastično posegalo ter spremenilo celotno življenje na Zemlji.

Kako vemo, da je blizu?

Rep tega gigantskega planeta vsebuje veliko železovega oksida. Nebo je po vsem svetu mistično, železov oksid mu daje živo rdečo barvo. Ponekod po svetu se pojavljajo rdeče obarvana jezera in reke, kar pomeni, da rdeči prah že pada na Zemljo.
Nibiru krepi vse, tudi radiacijo Sonca, na katerega zdaj močno vplivajo močni prilivi povsem novih energij, ki prihajajo iz središča naše galaksije.

Zemlja se odziva na prisotnost Nibiruja. Potresi so na dnevnem redu, vulkani, ki so stoletja spali in mirovali, se zdaj oglašajo ter bruhajo ogenj in lavo. Zemlja se odpira, pojavljajo se globoke razpoke, Afrika se praktično razpolavlja. Vreme se spreminja, ekstremne temperature presenečajo prebivalstvo na različnih predelih sveta.

Priča smo velikim poginom ptic, ki padajo z neba. Ptice imajo v glavi namreč kristale magnetita, zaradi močnega magnetizma Nibiruja povsem izgubijo orientacijo in smer. Končajo žalostno.

Nibiru ima nesluteno moč. Njegov magnetizem obrne Zemljo, premakne zemeljske pole ter povsem spremeni njeno površino, premika in odpira njene vrhnje plasti.

Še nekaj značilnosti

Nibiru je del sistema Nemsis, ki ga sestavlja sedem planetov, štiri lune in nekaj asteroidnih obročev.

Sistem Nemesis je »sejalec« duhov po Mlečni cesti. Kjer prehaja, se mogočno dotakne vsega, povzroča dimenzionalne skoke, velike pretrese ter dvig zavesti v vsem, kar živi, diha in obstaja.

Med vsemi planeti sistema Nemesis je Nibiru najbolj znan zaradi svoje izjemne moči. Ko prehaja, ko je v tranzitu, sproži planetarni dvig, strese planete do skrajnosti, vsako živo bitje znotraj orbite čuti in doživi močan pretres.

Nibiru ima prirojeno Inteligenco, ki je naravno vodena, ter podrejena Izvoru, zmeraj deluje v smislu dviga, evolucije in razvoja. Nibiru ima svojo specifično orbito, povsem drugačno od drugih planetov v našem sončnem sistemu in je v bistvu planet – komet, veliko večji od Zemlje. Je kovinski, torej deluje kot ogromen magnet.

Nibiru je čuden planet. Težko ga je »razumeti«. Nima logike. Nima stalne orbite. Giblje se noro, nerazumljivo, v eno smer, nato nenadoma menja smer in ubere povsem novo pot.

Na ta način povzroča veliko zmedo pri znanstvenikih, ker nikoli ne vedo, kaj bo »ušpičil« naslednji trenutek.

Kakor koli že, vsi stari zapisi so nas opozarjali na njegov prihod in dejstvo je, da je Nibiru prispel – in tukaj je z namenom.
Zdaj štejeta duhovna pripravljenost in notranja čistost. Ko se bo zgodilo, bomo dobili asistenco. Imamo galaktične starše, pomagali nam bodo ...