Napoved

Horoskop za nedeljo, 21. novembra

Andreja Novak / 090 77 85
21. 11. 2021, 06.44
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Občutljivi boste v pogovorih, še posebej z ožjimi družinskimi člani. Nikakor ne boste mogli razumeti, kako to, da ne vidijo vaših težav ter vam raje ne priskočijo na pomoč.

Bik
Imeli boste odlične ideje za htro prenovo doma. Pri tem lahko, da boste nestrpni do vseh, ki bodo pomagali in tudi do tistih, ki ne bodo želeli vam spriskočiti na pomoč.

Dvojčka
Razmislili boste o prioritetah in se odločili, da boste več naredili za svojo srečo. Že ta odločitev vam bo dala energijo, da se boste lahko posvetili kreativnemu ustvarjanju.

Rak
Srečni boste, kar vam bo okrepilo samozavest, da boste res pretiravali v pogovorih. Ohranite svoje privatno živjenje zase, tako boste vsi bolj zaščiteni in umirjeni.

Lev
Zadovoljni boste z dogajanjem, saj boste čutili spoštovanje in ugled, ki ga imate. To bo spodbudilo srečo in tudi nežnost v vas, da se boste lažje sprostili v dvoje.

Devica
Srečni boste, saj bo veliko dogajanja okoli vas. Samski imate možnost, da srečate zanimivo osebo. Vezani pa glejte, da vas iskrice v prijateljski družbi ne zasvojijo.

Tehtnica
Sproščeni boste in imeli dovolj energije, da se boste držali novega načina življenja. Usoda vas bo vodila in spremembe boste ustvarjali sproščeno in brez težav.

Škorpijon
Začenja se novo obdobje, na katerega ste se dolgo pripravljali. Spet se bo aktiviral vaš magnetizem, na katerega ste ponosni. Uspelo vam bo stvari na novo postaviti.

Strelec
Če si želite razširitve družine - otroka, je sedaj optimalen čas. V nasprotnem primeru pa bodite res pozorni. Vsekakor boste polni kreativnost in veselja do življenja.

Kozorog
Uredili boste nekatere materialne stvari, za katere ste bili najboj zaskbljeni. Zadovoljni boste, čeprav ne bo takojšnjega učinka, a boste videli rešitve na dolgi rok.

Vodnar
Izogibali se boste novim poznanstvom, saj ne boste več imeli energije za težave drugih in organiziranju njihovih zadev. Želeli se boste sprostiti in pozabiti na vse.

Ribi
Okrepila se vam bo voljo do akcije in tako lahko, da boste hitreje dosegli načrtovane uspehe. O vsem boste dobro razmislili, a vseeno boste potrebovali pomoč prijateljev.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja