Oven
Trmasti boste v svojih usmeritvah in ne boste razumeli, da ima kdo drugo mišljenje. Ker ne boste imeli tehtnih dokazov, boste poveličevali svojo notranjo intuicijo.

Bik
Dolgotrajnejši trud vam je vzel ves smisel za humor. Vse boste videli v črnobeli luči in le stežka boste dojeli, da ni vse tako dramatično, kot izgleda na prvi pogled.

Dvojčka
Naredili boste dober vtis povsod, kjer se boste pojavili, zato se ne izmikajte sestankom ali obiskom. Raje se še odločite za srečanja, ki so pomembna za vas.

Rak
Sreča vam je danes naklonjena, a ne računajte samo na njo. Aktivno se lotiti vsega, v čemer želite na dolgi rok uspeti. Bodite vztrajni in se ne upirajte nasvetom iz okolice.

Lev
Danes vam ne bo težko čakati, da pridete na vrsto, a potem se boste hitro aktivirali in dosegli velik uspeh. Ponosni boste nase in tako osvežili tudi svojo intimno ljubezen.

Devica
Imeli boste ogromno volje in fizične moči, zato se boste odločili za spremembe, saj boste čutili, da je sedaj pravi čas. Vsi vas bodo o tem spraševali, a ne izdajte prehitro.

Tehtnica
Računali boste na finančno pomoč, a pri tem pretiravali, tako da se boste morali tudi sami denarno bolj disciplinirati in vključiti, če boste želeli doseči želeni uspeh.

Škorpijon
Samozavestni boste, a to ne boste znali dobro pokazati. Zato se boste potrudili s pogovori, a ne pričakujte preveč od drugih. Sprostite se in vse se bo realiziralo.

Strelec
Želeli boste uveljaviti svoji ideje in potrudili se boste, da bi delovalo, a boste morali biti zelo vztrajni in zanemariti pritiske čustvenih ljudi, ki vas bodo želeli preusmeriti.

Kozorog
Napeti boste in želeli uveljaviti svojo voljo, zato boste veliko bolj komunikativni kot sicer. A zavrnitve vas bodo spravile ob živce in se boste le stežka zadržali prepirov.

Vodnar
Ponudile se vam bodo možnosti za kreativne spremembe, a lahko, da boste morali zaključiti šolanje in se bolj resno lotiti vsega. Potrebujete dober strateški načrt.

Ribi
Zadovoljni boste s prvimi rezultati na prenovi telesa, kar vam bo dalo dodatnega veselja in noranje moči. Še bolj se boste zagrizli v telesne vaje in se regenerirali.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja