Astro

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Tina Hočevar
27. 8. 2021, 17.00
Posodobljeno: 27. 8. 2021, 19.29
Deli članek:

Ste zaščitnik ali diplomat – morda pa raziskovalec ali vizionar?

Profimedia
Najširši krog prijateljev imajo ljudje, ki so rojeni v sredo.

Ko s pomočjo numerologije izračunamo svoje poslanstvo, lahko pogledamo še globlje - in sicer, kako vaš rojstni dan vpliva na vaše odnose v življenju.

Kako izračunati svoje poslanstvo:
Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 26. 07. 1975, izračunate tako: 2+6+0+7+1+9+7+5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestnega števila: 37, 3+7 = 10. Nato pa še: 10, 1+0 = 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo povezano z vibracijo števila 1, torej VODJA.
Kako se vaše poslanstvo odraža v vaših odnosih?
1: VODJA
V odnosih imate rade glavno besedo, v družini ali družbi ste vi tisti, ki sprejemate odločitve. Ljudje se lahko zanesejo na vas. Ko se za nekoga odločite, ste zvesti. Pomembno je, da v same odnose vnesete več mehkobe, da odprete svoje srce in si skozi to dovolite začutiti še več ljubezni.
2: DIPLOMAT
Mir vam je na prvem mestu. Dobro lahko sodelujete z ljudmi okoli sebe, ste prijetni, ustrežljivi in podporni. Veliko ste sposobni nuditi svojim bližnjih in včasih premalo prisluhnete svojim potrebam. Pomembno je, da se naučite, kdaj pomagati in kdaj reči ‘ne’ ter poskrbeti najprej zase.
3: GOVORNIK
Hitro se lahko zaljubite in navežete na človeka, čutite globoko in močno. Vaši bližnji se ob vas počutijo slišani in vidni. Ste romantik in družinski človek. V komunikaciji s partnerjem/partnerko vas vodi srce. Pomembno je, da iskreno izražate svoje želje in potrebe ter občutke, tudi tiste negativne.
4: ZAŠČITNIK
V odnosu imate radi red, stabilnost in pravila. To vam prinaša mir. Potrebujete čas, da se na nekoga navežete, a ko se, je ta vez močna. Ste zelo odgovorni in včasih prevzemate bremena drugih nase. Pomembno je poskrbeti za spontanost in lahkotnost v vaših odnosih, tako bodo ti še globlji in močnejši.
5: RAZISKOVALEC
Vaši odnosi so dinamični in raznoliki. Ne marate dolgčasa. Potrebujete občutek svobode. Ko ga imate, so vaši odnosi izpopolnjujoči in lahko tudi precej zabavni. Radi spoznavate nove ljudi. Pomembno je, da v odnos vpeljete tudi mir in stabilnost, ter da si vzamete več časa pri spoznavanju drugih.
6: VIZIONAR
V odnosih imate visoka pričakovanja. Všeč vam je pozornost. Imate odlično sposobnost prepričevanja, a brez sile, tako, da so na koncu vsi zadovoljni. Pomembno je, da se večkrat zavedate vsega dobrega v vaših odnosih in da ne stremite preveč k popolnosti, tako vaši kot vaših bližnjih.
7: INTUITIVEC
Odnosi vam predstavljajo varno zavetje, kjer se lahko odprete. Intuitivno lahko zaznate, kdo je prava oseba za vas. Potrebujete veliko časa zase, še posebej ob morebitnih konfliktih. Pomembno je, da si vzamete čas za mir in refleksijo vsakič, ko ste bili dlje časa obkroženi z ljudmi.
8: AVTORITETA
V odnosih ste zelo odgovorni in močni. Odločitve sprejemate na podlagi uma in logike. V konfliktnih situacijah boste vedno iskali hitre rešitve. Pomembno je, da ste odprti tudi za mnenja in predloge drugih ter jih poskušate tudi začutiti, ne samo razumeti.
9: PRAVIČNIK
Ste izjemno resnicoljubni. Vaši bližnji se lahko vedno zanesejo na vas. Radi imate izzive, zato izbirate takšne partnerje/partnerke, ob katerih morate osebnostno rasti. V vas je tiha moč. Pomembno je razumeti, da lahko včasih več poveste svojemu bližnjemu skozi tišino in vzgled kot skozi besede.