Astro

Psihološki test: izberite svoj kristal, ki vam prinaša sporočilo

Alja Špiljak
26. 8. 2021, 13.13
Posodobljeno: 26. 8. 2021, 13.23
Deli članek:

Ljudje že od nekdaj verjamejo v izjemne energijske moči in zdravilne lastnosti poldragih in dragih kamnov. Ti kamni s svojo lepoto, čudovitimi barvami in tudi nenavadnimi oblikami ter strukturo pritegnejo pozornost, zaradi teh in drugih lastnosti se jim pripisujejo magične, zdravilne in duhovne moči.

dk
kristali

Kamni so živa bitja, nosilci frekvenc in zavesti, zato so lahko tudi močno orodje, na primer pri zdravljenju, uravnoteženju kaotičnih energij, delovanju na čakre in še na mnogih drugih področjih.
Izberite zdravilni kamen, ki vas najbolj pritegne, in preberite, kakšno sporočilo vam prinaša.

1. OPAL
Če vas je pritegnil ta dragoceni kamen, potem je čas, da se bolj osredotočite na ljubezen in svoja nežna čustva. Ali veste, kaj si resnično želite, kaj si želi vaše srce? Ste nežni s seboj? Ali se jasno zavedate svojih čustev in ljubezenskih potreb? Čas je, da prevzamete odgovornost za svoja čustva, misli in dejanja. Čas je, da se razrešijo tudi karmični klobčiči, ki vas morda še držijo v bolečih in nezadovoljivih odnosih.

2. AMAZONIT
Če vas pritegne amazonit, je čas, da se soočite z blokadami, ki ovirajo dobro komunikacijo, ki vas odmikajo od tega, da bi jasno in sproti govorili ter zagovarjali svojo resnico. S svojimi vibracijami podpre vašo notranjo moč in pogum, da se soočite s seboj, da si dovolite biti to, kar ste v resnici, ter da pogumno izražate svojo resnico.

3. MALAHIT
Če ste izbrali ta kamen, potem je čas, da se osvobodite starih preživetih vzorcev, ki vas ne podpirajo več, in da se sproščeno, z zaupanjem predate spremembam. Kamen vas s svojimi vibracijami podpira pri zavestnih transformacijah vseh tistih področij vašega življenja, kjer so potrebne globlje, trajne spremembe. Transformacije vas tako osvobajajo zastajanja energij in vas spodbujajo k uporabi novih ustvarjalnih moči v sebi.

4. GRANAT
Če ste izbrali ta kamen, potem ste v obdobju sprememb, za spremembe pa boste potrebovali notranjo moč, da boste ne le odložili staro, tisto, kar vas ne podpira več, ampak da se boste s spremembami srečevali pripravljeni in sproščeni. Pri uvajanju sprememb v svoje življenje boste morali biti ustvarjalni, kar pa je lahko prijetno, radostno početje. Povežite se s svojo notranjo močjo in vizijo ter vedite, da imate v sebi dovolj moči, da premagate na tej poti vse ovire in se soočite ter sprejmete vse izzive, ki vas peljejo tudi v notranjo rast. Zmožni ste manifestirati svoje ideje.

5. TURMALIN
Če ste izbrali ta kamen, potem je čas, da se spet globlje povežete z naravo, da spet začutite ritme v njej in potem začutite svoje naravne cikle, naravni ritem, ki je v vas od vašega rojstva, ki pa ste se ga zaradi prilagajanja okolici in drugim, zaradi zunanjih stresov in hitrega življenja, naučili preslišati. Začutite spet naravne ritme, da najdete spet notranje ravnotežje in se povežete s svojo notranjo modrostjo.

6. PIRIT
Če ste izbrali ta kamen, potem je čas, da se polno zaveste svojih ustvarjalnih moči in preidete od idej k akciji. Prenehajte odlašati s svojimi idejami in projekti, s čimerkoli. Čas je, da se dejavno lotite uresničevanja svojih želja.

7. SAFIR
Če ste izbrali ta dragoceni kamen, potem vas v bližnji prihodnosti čaka nagrada za vloženi trud in predanost. Zavedajte se svojega poslanstva in iščite načine, poti, strategije, kako v svoje življenje privabiti uspeh in blagostanje.

8. ROŽNATI KVARC
Če izberete ta kamen, je to znak, da v vaše življenje prihaja ljubezen. Imeli boste priložnost zaceliti svoje srčne rane, z optimizmom objeti spremembe in znova sprejemati ter dajati ljubezen brez strahu. Morda boste končno spoznali srčnega/-o izbranca/-ko.

9. FLUORIT
Če ste zbrali ta kamen, pomeni, da je vaša zmožnost koncentracije, zbranosti vse večja, vaš um je oster, čedalje laže dosežete vse večjo objektivnost pri vseh stvareh in v različnih situacijah. Čas je za projekt ali projekte, ki zahtevajo vso vašo psihično gibkost in koncentracijo, hkrati pa vašo duhovno predanost temu, kar ima za vas smisel. Ne bojte se svojega gibkega duha in uma ter svoje notranje moči.

10. OBSIDIAN
Če ste izbrali ta kamen, to pomeni, da se bo neka situacija, ki vas morda zdaj bremeni, kmalu razjasnila, kmalu boste izvedeli vso resnico. To vas bo precej sprostilo, neko breme boste odložili. Začutite zdaj svoje srce, svojo notranjost in začutite, ali v sebi morda to resnico že poznate.

11. JANTAR
Če ste izbrali jantar, potem je čas, da v svojem življenju spet vzpostavite večje ravnotežje. Kaže se potreba po zdravljenju, negovanju kakšnega aspekta vašega življenja. Poglejte, kaj iz preteklosti vam še jemlje moči, kaj pa je tisto, kar vam daje zavedanje o vaših močnih koreninah. Otresite se pesimizma in se posvetite bolj delu na sebi, svoji notranjosti in naravni potrebi po rasti in spremembah.

12. LAPIS LAZULI
Če ste izbrali lapis lazuli, ste še bolj v stiku s svojo najglobljo resnico. Za vas je vse bolj pomembno, da začutite resnico za vsemi stvarmi, v vseh situacijah, in tudi izražate svojo resnico jasno in iskreno. Če potrebujete v tem obdobju podporo pri izražanju sebe, svojih idej, svoje resnice, si lahko pomagate tudi s tem dragocenim kamnom.