Astro

Andreja Novak: Način razmišljanja se bo sprostil in spremenil pogovore

Andreja Novak
26. 8. 2021, 13.09
Posodobljeno: 26. 8. 2021, 13.24
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 27. avgusta do 2. septembra 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Obeta se dober zaključek tedna, ko se bo vse upočasnilo in boste uživali zadnje avgustovske dni. V ponedeljek Merkur preide v znamenje tehtnice, kar pomeni, da se bo sprostil način razmišljanja in bodo pogovori postali bolj harmonični in namenjeni umetnosti, ljubezni in romantiki. Samski izkoristite to obdobje, da najdete sorodno Dušo, s katero boste delili skupne interese in lepoto življenja.

Petek, 27. 8.
Že zjutraj pride luna v znamenje bika, kar vas bo upočasnilo ter vas usmerilo predvsem v uživanje. Imeli boste priložnost urediti nekatere svoje finančne stvari in se bolj jasno usmerili na pot dobrih rešitev. Sproščeni boste in z lahkoto si boste pridobili dober sloves v reševanju stvari. Celo sami boste z lahkoto zaprosili za nasvet ali pomoč ter pri tem pozitivno vplivali na vse okoli sebe. Sprostitev in uživanje v družbi vam bo dobro delo, čeprav pa ni dan za ponočevanje, tako da bodite do 23h že doma.

Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, device, kozorogi in ribe.

Sobota, 28. 8.
Dopoldne bo malo napeto in če boste preveč čustveni, se vam lahko zgodijo nenadne spremembe, ki vas bodo postavile v precej hladno realnost. Čustveno ne manipulirajte, temveč sledite ideji, ki ste jo v družini ali skupini dorekli. Nikakor ne solirajte pri stvareh, ki so dogovorjene. Je pa odličen čas za raziskovanja, poglabljanja v nova znanja ter v sprejemanje mogoče bolj nenavadnih idej, ki se vam bodo pokazala kot odlična za širitev svojega zanimanja. Večer bo dober v odlični družbi in ob gurmanskih uživanjih.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, strelci, vodnarji in ribe.

Nedelja, 29. 8.
Odlična noč vas bo pospremila v dobro jutro in verjetno ste se prebudili naspani in po dolgem času umirjeni, če ne celo zelo zadovoljni. Planeti vas danes spodbujajo k zadovoljstvu, pa tudi umirjenosti in nepretiravanju, predvsem opoldne je pomembno, da ohranite zbranosti, ki vam bo na voljo, če se boste le malo potrudili za njo. Ideje, ki jih lahko danes dobite, vam lahko povečajo obilje v življenju, zato si jih zapišite in razmislite ter jim dovolite, da se dodobra razširijo.

Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, strelci in vodnarji.

Ponedeljek, 30. 8.
Odličen dan se obeta, saj je že zjutraj Merkur prešel v znamenje tehtnice, kar bo okrepilo pozitivno razmišljanje in naklonjenost v odnosih. Lažje se bodo našle rešitve in bolj sproščeno boste o vsem razmišljali. Ker je danes zadnji lunin krajec, je smiselno preveriti, kaj vse lahko tudi vi dokončate v tem obdobju, ko vas luna dobro podpora. Časa imate teden dni, da uspešno zaključite tiste stvari, ki vas že preganjajo. Dopoldne boste delali z lahkoto in se o vsem sproščeno pogovorili, zato izkoristite ta čas delovno in učinkovito.

Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in tehtnice.

Torek, 31. 8.
Že zjutraj ste verjetno bili polni energije in ste komajda čakali, da se lotite dneva na pravi način. Če ni bilo temu tako in ste le s težavo vstali, potem okrepite vnos tekočine v svoje telo in ne, ne mislim alkohola, temveč vodo in zeliščne čaje. Sprostitev telesa vam je namreč potrebna in s pomočjo vode bo šlo lažje. Dopoldne popazite, da ne po neumnem ne prizadenete bližnjih, zato pazljivo z besedami, saj ne boste mogli razčistiti situacije. Popoldne preživite sproščeno v naravi, nekje ob vodi in v družbi, kjer se vam ni potrebno dokazovati. Tako si boste nabrali nove energije in optimizma.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, strelci, vodnarji in ribe.

Sreda, 1. 9.
Prvi septembrski dan bo čisto preveč občutljiv. Že zjutraj bo Luna vstopila v znamenje raka, kar vas bo podpiralo v želji, da ostanete doma in da poskrbite predvsem za dom, varnost in družino. Celoten dan bo majav in nerazpoloženost bo povsod prisotna. Komaj boste čakali, da se vrnete domov v varen pristan.

Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in tehtnice.

Četrtek, 2. 9.
Prebudili se boste v dober dan in počutje vas bo dobro vodilo v vse, kar morate danes postoriti. Vse, kar boste prepustili Usodi, se bo danes dobro izšlo, zato ne vsiljujte svoje volje, temveč se samo sprostite in ohranjajte pozornost na svojem dobrem počutju. Sodelujte pa v dogajanju, da ne boste zamudili srečnih sprememb, ki se lahko zgodijo predvsem na čustvenem področju.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, device in ribe.