Astro

Do 22. septembra Sonce v Devici astro znakom prinaša vsakemu svoje

Andreja Novak
27. 8. 2021, 19.19
Posodobljeno: 27. 8. 2021, 19.23
Deli članek:

Ob prehodu Sonca v znamenje device se močno začutijo večje spremembe v počutju. To je obdobje, ko se začne poslavljanje: od počitnic, sijočega sonca, poletnih avantur … vsekakor je brezskrbnost mimo. Poletje se počasi spreminja v jesen in veselje, smeh in druženje z ljudmi presahnejo.

px
devica

Hote ali nehote vas zgrabijo skrbi in doletijo priprave na novo, bolj resno obdobje. Mnogi se pripravljate na začetek šole, vsi pa na nove načine delovanja, ki jih prinaša to obdobje. Priprave na jesen prinesejo organiziranje, čiščenje in načrtovanje tudi dolgoročno, za zimo. Zato je to idealno obdobje za pospravljanje, generalne čistke prostorov, urejanje okolice, zdravniške pregledeter vpoglede v lastne načrte, čustva in misli.
V tem obdobju ste analitični, previdni in natančni. Vse, česar se lotite, zdaj lažje pripeljete do konca, četudi vam vzame veliko časa. Vztrajnost se okrepi in sistematično se lotite vseh stvari, ki ste se jih čez poletje izogibali. Čustveno ste manj odprti in odzivni ter bolj razpršeni v osebnih skrbeh, ki vam povzročajo nenehne analize. Razmišljanje, učenje in analiza vsega vam bodo v tem obdobju veliko bolj ustrezali kot postopanje, sanjarjenje ali iskanje prijateljskih povezav.

OVEN ****
21. 3.–20. 4.
Komunikativni boste in vsem na očeh, kar bo v vašo bližino pritegnilo kar nekaj zanimivih simpatij. Samski, ne lotevajte se ničesar novega in vezani ne pričakujte preveč od partnerja, samo dovolite, da se pokažejo vsa čustva, ki so še zavita v meglo. To ne bo pravi čas za romantiko, temveč za dober posel ali spremembe v službi, tudi napredovanje. Usoda vas je avgusta podpirala s pogumom in morda vas bodo malo bolj dramatične situacije pripravile do tega, da si boste končno zaželeli takšno pozicijo, kakršna vam pripada, in toliko denarja, kot si ga zaslužite. Obremenjeni boste z vsem in si želeli, da se vse spremeni, po drugi strani pa se boste sprememb bali.

BIK *****
21. 4.–20. 5.
Sproščeni boste in to bo odlično vplivalo na vaše odnose. Doma boste sicer malo bolj občutljivi na besede in dejanja domačih, zato bodo začudeni nad vašimi odzivi. A septembra boste že spet v dobri koži in poskrbeli boste za odlično sprostitev ter dobro razpoloženje vseh okoli sebe. To je tudi dober čas za romantična čustva, če se boste le lahko odmaknili od strogosti in trme, ki vam bo meglila um in zapirala srce. Ne krivite partnerja za svoje slabo počutje. Samski, izkoristite vplive poletja, ob katerih vam je ljubezen bolj na voljo. Odlične priložnosti boste imeli tudi za uveljavitev svojih idej v službi, zato ne čakajte na jesen, da bi se aktivirali za napredovanje.

DVOJČKA ****
21. 5.–21. 6.
Polni boste energije in aktivni na vseh področjih. Številne ideje vas bodo navdihovale in morda boste začeli uvajati novo rutino za pridobivanje telesne kondicije in ohranjanje zdravja. Ponosni boste nase, ker vam bo vse uspevalo, a se boste zavedali, da morate vztrajati. Odnosi vam bodo veliko pomenili in veliko se boste ukvarjali z njimi. Samski, če ne boste pretirano trmasti in kljubovalni, se lahko iz prijateljstva razvije lepa zveza, ki vam bo dolgoročno polepšala življenje. V odnosih boste srečni, le ne branite se, temveč sledite. Tudi službeno lahko pričakujete uspeh, če boste redno izpolnjevali svoje delovne naloge. Drugi vas bodo pri tem podprli.

RAK ****
23. 6.–22. 7.
Odlično se boste počutili, saj vam bo godilo toliko pozornosti, kot je boste prejemali. Skozi pogovore boste širili svoj vpliv. Navdihovali boste vse okoli sebe in se kitili z ljubeznijo. Samski boste zadovoljni s sabo in se ne boste hoteli prehitro podati v iskanje boljše polovice, saj boste želeli uživati v novih stvareh in svobodi. September bo ljubezni naklonjen, še posebno če boste na polno sodelovali na vseh področjih. Ne prelagajte konkretnih nalog na pozneje. Izogibajte pa se prevelikim družbam, ki bi vaslahko odmaknile od lastnega fokusa, sicer imate lahko finančne težave in boste morali postaviti meje ter se na hitro organizirati.

LEV *****
23. 7.–23. 8.
Pridobili boste ugled in z jasnimi idejami in cilji boste najhitreje dosegli odlične rezultate.Počutili se boste odlično, ne glede na dogajanje okoli vas. V sebi boste čutili mir in si ne boste dovolili, da bi vam ga kdorkoli odvzel. Tudi delo vas bo sproščalo. Septembra boste resnično hvaležni, da niste v vrtincu vsega stresa. Če boste odprti za dobre energije, vam bo ljubezen sledila. Vprašanje pa je, ali jo boste želeli v tem obdobju doživeti ali boste raje počakali na drugačne priložnosti. Precej vam bo namreč pomenila osebna svoboda. Morda se boste odločili za spremembe in nove začetke, za to imate podporo že septembra.

DEVICA***
24. 8.–23. 9.
Nestrpni boste do vsega in vsakogar, kar bi lahkopustilo posledice na živčnem sistemu, zato pazljivo v tem obdobju, da ne bo kakšnih nezgod in nesoglasij. Če boste težje spali ali se težko zbrali, je vzrok prav ta napetost, ki jo je dobro spraviti iz telesa z gibanjem. Pomembno je, da se lotite reševanja te faze, sicer se vam bo zdravje poslabšalo. Pri delu boste odlično razpoloženi, a tudi tu malo bojeviti v komunikaciji, zato se bodo bolj občutljivi ljudje nekoliko odmaknili. Samski v tem času ne boste odprti za romantiko, bolj za skupno delo. Poslovno je to dober čas za napredovanje. A ne poslušajte nasvetov domačih.

TEHTNICA****
24. 9.–23. 10.
Okrepil se vam bo ugled in službene obveznosti boste lahko izbirali. To vam bo koristilo, saj boste pridobili več časa zase in za osebne načrte. Potrebujete namreč popolno prenovo in samo v samoti se lahko resnično sprostite terpridobite potrebna spoznanja in moč odločanja. Jasni vam bodo postali tudi odnosi, saj boste konkretno videli, kdo vas izčrpava, in spoznali, da morate pri sebi nekaj spremeniti. Septembra vam izpostavljenost v poslu ne bo ustrezala in iskali boste načine, kako ostati v ozadju oziroma postoriti vse v miru. Navzven boste harmonični, a v sebi občutljivi, zato se boste želeli ukvarjati samo s pozitivnimi stvarmi.

ŠKORPIJON *****
24. 10.–22. 11.
Iskali boste možnosti za razrešitev nekaterih stvari, ki vam že dlje časa »visijo nad glavo«. V ta namen boste morali opustiti stare načine (so)delovanja ter transformirati odnos do denarja in materialnih stvari. Zato bo to sicernekoliko naporno obdobje, a lahko prinese odlične rezultate, če se boste lotili potrebnih sprememb. Ne manipulirajte z nasprotnim spolom, tudi če bitako lahko izpeljali dobre korake v karieri ali uredili določene dokumente. Raje se posvetite svojemu počutju in prisluhnite telesu, kaj potrebuje. Okrepite imunski sistem in zaživite bolj v skladu s svojimi merami. Ne rinite z glavo skozi zid, saj ne bo pravega učinka.

STRELEC ***
23. 11.–21. 12.
Super počutje vas bo vodilo v dobra doživetja, še posebno ker boste povsem ignorirali vplive okolice in morda celo svojih bližnjih. Zabava in druženje vas bosta hitro prenovila in strast bo za vas najboljše zdravilo. V očeh drugih boste navdušujoči in z lahkoto boste osvojili katerokoli srce. To bo močno vplivalo na vaš ponos in nadvse boste zadovoljni z odzivi nasprotnega spola. Samski boste imeli veliko opravka z iskanjem sorodne duše, vezani pa boste morali pomiriti svojega partnerja, saj ne bo razumel vaše filozofije okoli flirtanja. Če boste utegnili, bi lahko v službi ali poslu začeli več dobrih novih stvari. Razmislite, kaj narediti dolgoročno, da bo vse skupaj smiselno.
  
KOZOROG ***
22. 12.–20. 1.
Odličen čas za spremembe pri delu in napredovanje, če veste, kaj si želite. Če pa o vsem skupaj niste prepričani, je bolje pustiti stvari takšne, kot so, da si ne nakopljete težav, še posebno v službi in nekaterih odnosih. Previdno v komunikaciji, da si ne pokvarite tistega, kar je že dobro. Vaše počutje je namreč preveč spremenljivo; pomembno je, da se ga naučite stabilizirati in slediti spremembam takrat, ko ste v sebi mirni. Zavedajte se, da so za večje rezultate pomembne rednejše aktivnosti, in to na vseh področjih. Tudi v ljubezni boste preveč nestrpni in usmerjeni k hitrim rezultatom, tako lahko zgrešite smisel lepih čustev in uživanja v dvoje.

VODNAR **
21. 1.–20. 2.
Občutljivi boste v vseh pogledih in morda boste spoznali, kako močno vas je preteklost notranje ranila. Ne zapirajte se in ne bodite prestrogi do vseh. Nestrpnost naj vam ne bo orodje za doseganje cilja, saj si tako dolgoročno naredite več škode kot koristi. Notranji nemir se bo krepil, vse dokler si ne boste priznali, kaj vas zares muči. Do takrat se boste vrteli v začaranem krogu in iskali krivce, ki pa tokrat ne bodo tako preprosto prišli v ospredje. Razmislite, kakšna pričakovanja imate in kje se vam nikakor ne izpolnijo. Spremenite način delovanja in vzpostavite potrebne spremembe, pa se bodo začele stvari same urejati.

RIBI *****
21. 2.–20. 3.
Čustva vas bodo malo zmedla, zato boste v odnosih delovali precej dramatično in želeli, da se vam partner popolnoma preda ter sledi predvsem vaši viziji. Morda boste zaradi močne želje po spremembi celo odšli na svoje. Preden se tega lotite, preverite stvari s pogovorom, saj vas partner podpira čisto v vsem in ni potrebe za kakršnekoli spremembe. Samski ne boste iskali ljubezni, saj boste v svojih zahtevah in željah brezkompromisni. V poslu se vam bodo namreč ponujale odlične priložnosti. Konec avgusta ne načrtujte dopusta, saj bo dela preveč, da bi lahko manjkali. Septembra vas bo vabila tujina ali daljše izobraževanje, ki si ga želite. Veliko dogajanja bo, saj boste s svojo notranjo močjo končno pritegnili želene spremembe.