Napoved

Horoskop za nedeljo, 25. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
25. 4. 2021, 06.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
Ne cincajte, odločite se za tiste spremembe, ki ste jih že dlje časa potiho načrtovali in je sedaj čas, da jih izpeljete. S tem boste pritegnili prave ljudi, ki vam bodo pomagali.

Bik
Ne negujte zamerljive narave, temveč se odprite jasni in dobri komunikaciji. Prihajajoča polna luna vas podpira v osvoboditvi preteklih čustev in balasta.

Dvojčka
Ponosni boste nase in hvaležni za pomoč, ki vam jo bodo nudili bližnji. A vseeno pazite pri skupnih dogovorih, da se ne zapletete v nezaželene kompromise.

Rak
Ne reagirajte na psihične pritiske ali obrekovanja okolice, temveč se raje osredotočite na iskrenost ter aktivnosti, s katerimi pridobite tako ugled kot varnost.

Lev
Jasno boste videli odlično pot, ki se bo začela vse bolj odpirati. Podpora je odlična, če ne boste popuščali niti bližnjim, temveč sproščeno sledili svoji intuiciji in željam.

Devica
V odnosih se ne odločajte prehitro, preverite okoliščine. Ohranite občutek sreče doma in ga negujte, saj lahko imate vse, kar si želite, če poznate pravo mero v vsem.

Tehtnica
Imeli boste precej notranje moči in volje za stvari, o katerih drugi še razmišljati ne bodo zmogli, ker preprosto ne boste odnehali. Šli boste svojo pot in vse raziskali.

Škorpijon
Lahko, da bo vse malo prehitro teklo za vas, a vseeno boste lahko videli nove priložnosti in nov način dela, ki vam bo odgovarjal. Novo sodelovanje bo zanimivo.

Strelec
Nujno si želite odločiti po svoje, saj imate občutek, da se kar življenje odločanamesto vas. Največ vam bo pomenila svoboda, za katero boste želeli naredili vse potrebno.

Kozorog
Odprite se dogajanju in sproščeno reagirajt na povabila usode, ki vam bo sproti odpirala vrata tako v ljubezni, kot v načinu življenja. Začutite nov veter in sodelujte.

Vodnar
Ne upirajte se idejam, za katere se vam zdi, da bodo vzele preveč časa, raje do konca prisluhnite in boste prijetno presenečeni, koliko so pripravljeni narediti za vas.

Ribi
Ljudje vas bodo vse bolj opazili in se začeli obračati k vam po nasvete in pomoč. Mojstrsko se boste ubranili in razmislili o načinih, kjer boste manj obremenjeni.