Astro

Preverite: kaj čas Bika prinaša vašemu astrološkemu znaku

Andreja Novak
23. 4. 2021, 12.12
Posodobljeno: 23. 4. 2021, 12.57
Deli članek:

S prehodom Sonca v znamenje bika, 19. aprila in njegovo vladavino do 20. maja, je nastopil čas za nežno in mirno pomlad. Telo se umiri in lepota ter srce se počasi začneta prebujati.

dreamstime
bik

To je obdobje ljubezni, pa tudi dela in zasluženega počitka.
Izkoristite vse večjo moč narave in notranjo vztrajnost za okrepitev fizičnega telesa. Tako boste čutnost in moč estetike tega obdobja dobro usmerili v svoj videz in izboljšanje počutja.
V tem času srednje pomladi je narava najlepša in najbogatejša ter vas podpira v lepoti in umiritvi na vseh področjih. Cilji in smeri, ki ste jih začeli uresničevati v času Sonca v ovnu, se lahko zdaj dobro prizemljijo.
Čas pa ni primeren za reševanje globokih čustvenih zadev, saj so lahko odzivi premočni in preostri.

OVEN ***

Sreča vam bo naklonjena in ob pogovorih boste izvedeli za odlično priložnost za nakup novega doma, zemljišča ali se dogovorili o ugodni prenovi obstoječega. Ne čakajte, da boste imeli čas, raje se dogovorite, da nekdo nadzoruje vsa dela ali postopek nakupa, saj boste preveč občutljivi na čustva in boste pri celotnem projektu v večje breme. Če boste opustili pretekle zamere, se lahko povežete z odločnimi ljudmi, ki vam jih bo usoda poslala na pot in vam bodo pokazali, kako sprejemati in sodelovati na čisto drugačen način. Veliko daril boste prejeli, kar vas bo sprostilo ter vam okrepilo samozavest in občutek do sebe.

BIK **
Še v aprilu poskrbite za telo in izkoristite dobre vplive zvezd, ki vas spodbujajo pri zunanjih uspehih. Rezultati bodo večji in dolgotrajnejši, kot pričakujete. Lahko pa, da se bo v vas zbudilo kljubovanje, še posebno če ne bodo vsi zadovoljni z vašim napredovanjem in podpirali vaših jasnih želja. Previdno pri zdravju, da se ne boste v začetku maja zgrudili od izčrpanosti in neprespanih noči zaradi sprememb v službi. Morda boste sami predlagali poslovne spremembe in si tako nakopali čisto preveč dela, ki pa ga žal ne bo mogel opraviti nihče drug. Zato se pravočasno pogovorite in ne skrivajte svojega stanja, saj za nazaj ne boste mogli nič spreminjati.

DVOJČKA ***
Komaj boste čakali konec aprila, saj boste imeli vsega dovolj in se boste želeli končno osredotočiti na bolj konkretno delo. Ne boste več želeli sodelovati z ljudmi, ki so vas v preteklosti izigrali, pa čeprav se bodo krepko trudili okoli vas. Naučili se boste diplomatsko odgovarjati na vprašanja in zahteve, ob tem pa ne popustiti pri svojih željah, kar se vam bo dobro obrestovalo. Maj vam bo prinesel odlične priložnosti za ureditev odnosov, samskim tudi priložnosti za odkrivanje ljubezni. Naj se vam ne mudi, naučite se izražati in sproščeno sodelovati z ljudmi, ki so vam všeč in jih cenite. Skozi odnose boste namreč uredili vse svoje težave.

RAK ***
Aktivni boste in skozi redno delo in usmerjeno komunikacijo boste dobivali vse več dela. To vam bo okrepilo notranjo moč in veljavo v zunanjem svetu. Delo se bo podaljšalo tudi čez praznike. Zato boste v pravi čustveni stiski, saj domači ne bodo zadovoljni, a vedeli boste, da ne boste več dobili takšne delovne priložnosti. Instinktivno boste predvideli, da lahko maja določeni posli padejo v vodo; to se bo res zgodilo, zato boste spet odvisni od delovanja drugih in ne boste imeli priložnosti se povsem postaviti zase. Če se boste psihično dovolj pobrali in se hitro odzvali na priložnosti, boste še ujeli zadnji vlak za določeno službo ali posel.

LEV *****
Pomirili se boste s preteklostjo in se tudi zaradi nje odločili za nekatere dobre novosti. Ljubezen bo lepa, a nemirna, saj bo ljubosumje nasprotnega spola škodovalo vaši srčni izbiri. Pojavljale se bodo govorice, ki pa vas ne bodo prizadele, saj boste pomirjeni s svojo resnico. Maj vam bo prinesel večje želje in ideje, kako izpeljati spremembe, zato se boste na polno lotili svojega posla ali službe ter prek tega poskušalitudi vse ostalo zastaviti na novo. Uporni boste in sodelovali boste s tistimi, ki vas bodo spravljali v dobro voljo. Ne boste dovolili, da drugi vplivajo na vaše odločitve, in to vam bo res izboljšalo počutje.

DEVICA ***
Čakali boste proste praznične dneve in morda boste celo izsilili spremembe v svojo korist, kar ne bo pustilo dobrega vtisapri sodelavcih, a vam ne bo mar. Dosegli ste želeno in to vam bo pomembno, saj boste želeli na novo aktivirati nekatere ljudi in storitve, ki so vam prinesli ugodnosti. Morda se boste odločili zamenjati službo, zato bo za vas še toliko večjega pomena, da izpeljete stvari čisto po svoje. Maj vas bo podprl pri jasni vzpostavitvi dobrih odnosov in svoje poti, zato se boste končno sprostili in začeli uporabljati pretekla znanja in izkušnje za sprotno reševanje stvari in napredovanje. Naučili se boste pogovarjati drugače, saj se boste notranje umirili.

TEHTNICA ****
Druga polovica aprila bo pestra, aktivna, saj boste imeli priložnost sodelovati v večjih in zanimivih projektih, kjer bo veliko dogajanja in boste uživali v kreativnosti in večjih urejevanjih. Naredil se bo red v vašem okolju in pridobili si boste spoštovanje starejših. Maj vam bo prinesel številne odločitve in nihanja v odnosih. Iskali boste ravnovesje med svojimi bližnjimi, prijatelji, pa tudi strankami ali sodelavci. Nikakor ne boste mogli najti svojega miru oziroma časa zase, zato se boste navadili na drugačne pogovore, na manj aktivno vlogo v druženju, in včasih boste zares samo poslušalec. Nihče ne bo tega opazil, kar vas bo osrečilo, saj si želite harmonije z vsemi.

ŠKORPIJON ****
Največ uspeha boste imeli, če se boste iskreno in konkretno jezili, pa tudi, če skozi fizično delo doma pokažete, kako je, če se vi resnično lotite dela. Bližnji vas bodo začudeno gledali, saj sploh ne bodo razumeli, kaj se vam dogaja in kam ste se namenili. Vas pa bo vse skupaj spravilo iz tira, da boste resnično podvomili o smislu vztrajanja pri nekaterih odnosih in idejah. Mesec maj si boste dobro zapomnili, še posebej prvih enajst dni, ki vam bodo prinesli novo rojstvo, nove možnosti in res odlično razrešitev številnih težav iz preteklosti. Lažje boste zadihali in znova začeli z upanjem in optimizmom zreti v prihodnost.

STRELEC *****
Okolica bo presenečena nad vašimi aktivnostmi, a se boste samo smejali, saj boste v mislih že pri povsem drugačnem delu in sodelovanju, ki vam je bolj pisano na kožo. Možnosti za ljubezen bodo velike, a vas bodo najbolj privlačile simpatije iz preteklosti. Če ste samski, se odprite za strast, vezani pa pazite, da vas partner ne razkrinka. Tudi maj vas bo podprl v vsem, kar boste želeli, saj si boste končno upali spregovoriti o sanjah in vizijah življenja. V vsem, kar vas bo veselilo, boste imeli dober magnetni privlak, zato se boste čudili, kako preprosto se bo vse skupaj odvijalo. Ne bodite preveč optimistični v odnosih, preverite, kako drugi vidijo vaše sodelovanje.
  
KOZOROG ***
Ne zaupajte tistim, ki vam med pogovorom ne gledajo v oči, hkrati pa se vprašajte, čemu se sami skrivate in niste odprto povedali vsega, kar vas muči. Tako boste morali vse ponoviti, celoten postopek, vse pogovore, če boste želeli v svojem življenju aktivirati nove stvari. Možnosti bodo veliko, prijatelji vam bodo pomagali, a nihče ne bo mogel aktivno narediti tega, kar naj bi naredili sami. Maj vam bo odprl možnosti dobrih pogovorov in iskrene komunikacije, ki vam bo odprla nove dimenzije v odnosih in pokazala, kako se lahko sodeluje, če se prav pogovorite. Ne čakajte na spremembe oziroma da vas življenje k tem prisili, odzovite se prej na dobra povabila.

VODNAR ***
V drugi polovici aprila boste odprti za druženja, prijateljevanja in iskali boste možnosti, da bi uresničili nekatere cilje glede svojega prostega časa, a ni nujno, da vam bo uspelo, saj boste preveč povezani s projekti, ki se uresničujejo in potrebujejo vašo pozornost v vseh korakih. Nihče vas ne bo mogel nadomestiti, kar vas bo jezilo, a ne bo pomoči. Maj bo posledično prinesel odlične pogoje za pogajanja, za zahteve in želje, ki jih boste dosti jasno izrazili vsem sodelavcem, poslovnim partnerjem in tudi domačim, še prijatelji ne bodo mogli pobegniti pred njimi. Na polno boste zaposlili vse okoli sebe, v želji, da čim prej in čim bolje izpeljete skupni projekt.

RIBI ****
April vam bo čisto prehitro minil in konec meseca si boste želeli čas zase; morda vam bo celo uspelo prepričati domače, da vas pustijo bolj na miru. Skrili se boste tudi pred službenimi obveznostmi, čeprav boste imeli ob tem precej slabo vest. Lahko, da vam bo želel kdo škodovati in se boste morali braniti pred odgovornimi. Bodite pripravljeni na vse. Maj vam bo prinesel številne odgovornosti, ki se jih boste sicer otepali, a neuspešno. Spremeniti bo treba način življenja, če želite, da vaše zdravje in služba ostaneta dobra in se lahko o vsem sproščeno pogovorite. Ne skrivajte se doma, saj ne morete nič več spremeniti, temveč aktivno vstopite v vsakdanje življenje.