Astro

Dovolj vam bo navideznih sprememb in prazne rutine

Andreja Novak
22. 4. 2021, 23.23
Posodobljeno: 23. 4. 2021, 16.12
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 23. do 29. aprila 2021.

dk
andreja novak

Sprememba čustvenega ozračja bo opazna. Prebujajoča čustva vas bodo aktivirala v spreminjanje in želeli se boste udeležiti vsega, kar bi okrepilo vaše dobro življenje, dobro spreminjanje. Mars preide v znamenje raka, kar bo okrepilo dogajanje na vašem čustvenem področju. Ponedeljkova polna luna pa bo to še okrepila. Praznični dnevi vas bodo spodbudili k večjemu zavedanju svojega življenja in dovolj boste imeli prazne rutine in navideznih sprememb, ki ne vodijo k nikamor.

Petek, 23. 4.
Iskrice strasti vas bodo danes zaposlovale, a vseeno boste delovno razpoloženi. Kot da vam to še krepi željo po dobro narejenem delu in praktičnimi rezultati. Z notranjo strastjo se boste vse hitreje in bolje dogovorili. Lahko, da boste že dopoldne spoznali za vas pomembne stvari, ki vas bodo spodbudile v drugačno delovanje. Sledite intuiciji in se odprite za pogovore z ljudmi, ki so vam zanimivi. Vse vam bo odlično teklo, s prijaznostjo boste očarali mnoge. Življenje se vam bo zazdelo dragoceno in se mu boste tudi pozitivno odprli. Popoldne preide Mars v znamenje raka in okrepi voljo za spremembe v odnosih, čustva in bližina doma dobijo nov pomen. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, raki, tehtnice in vodnarji.

Sobota, 24. 4.
Zmedeno jutro, ko se kar ne boste mogli dobro prebuditi. Ne pojdite takoj na pot, počakate, da se dobro prebudite, da se boste dobro čutili v telesu. Tudi sicer danes previdno v prometu, saj bodo možne nenadne nevarnosti, na katere boste morali hitro odreagirati. Popoldne se boste sprostili in začutili dobro povezavo ter željo po aktivnostih, sodelovanju in tudi lastni regeneraciji. Privoščili si boste čas zase in se čist posvetili stvarem, ki vas veselijo. Proti večeru pride Luna v znamenje tehtnice in sprosti ozračje za prijetna druženja. Vseeno se zvečer izognite vročim debatam ali odločitvam o skupnih dejavnostih, saj se prepri hitro lahko zaneti. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, dvojčki, device, škorpijoni in vodnarji.

Nedelja, 25. 4.
Na preizkušnji bodo vaša bolj nežna čustva, saj boste nekatere komentarje, poglede in dejanja bližnjih čisto preveč usodno zaznavali. Možna bo lepa povezava v odnosih s starejšo ali zelo mlajšo osebo, kjer bo razumevanje brez besed. Danes nikakor ne razmišljajte o dolgoročnih načrtih in smislu življenja, saj boste nagnjeni k pesimizmu, ki lahko marsikaj pokvari. Šele popoldne se osredotočite na nujne zadeve, na praktične rešitve in vse, kar vas v sedanjosti čaka, da uredite. Naredite načrt za prihodnje dni in se držite minimalističnih opravkov, bodite dobri do sebe.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 26. 4.
Sproščeno vzdušje, ko se vam bo dalo o vsem pogovarjati in ne boste oporekali nobeni ideji. Skozi sodelovanje boste sprejeli precej novih spoznanj o sebi in o tem, kako res želite živeti življenje. Ne čakajte na primerne priložnosti, pokažite bližnjim ali simpatijam svojo naklonjenost ter začnite delovati v smeri življenja, ki si ga želite. Premik Lune v znamenje škorpijona vas bo pri tem podprl in dodal potrebnega magnetizma v strast do življenja ter do vam pomembnih stvari. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, device, tehtnice in škorpijoni.

Torek, 27. 4.
Že zjutraj se dovrši polna Luna, ki bo podprla sprostitev globljih čustev v odnosih in aktivira osebne preboje v smeri, ki si jo želite. Bolj boste vidni navzven in več moči boste imeli pri realizaciji svojih želja in talentov. Ne pozabite pa na praznovanje, sprostitev in veselje, saj polna luna aktivira uresničevanje želja predvsem skozi sprostitev in iskren pogovor. Samski – povabite simpatije na kavo. Vsi skupaj pa ne pozabimo, kakšen praznik je danes in mogoče je čas, da ponovno stopimo skupaj.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Sreda, 28. 4.
Odlično dopoldne vas bo podprlo pri harmoničnih pogledih na življenje in domišljija vam bo služila v dobro in v plemenito smer. Precej sprememb v sebi lahko sprejmete in se sprostite, regenerirate ter sočasno sprosite strahove in vsa pretekla čustva, ki vas držijo stran od konkretnega življenja. Ne pretiravajte pa s čustvi ali druženju, saj vas bo izčrpalo. Proti večeru Luna preide v znamenje strelca, kar bo okrepilo veselje in željo po dogodivščinah ter predvsem po spremembah in potovanjih. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, škorpijoni, strelci in ribe.

Četrtek, 29. 4.
Sprostitev na vseh področjih, v vseh odnosih se lahko zgodi danes, zato si vzemite čas zase ali za vse, kar vas pritegne v okolju. Lahko, da boste doživeli osvoboditev različnih vzorcev in s pomočjo starejše osebe boste ugotovili, kako lahkotno je lahko življenje in koliko moči imate, če sočasno sodelujete v sedanjosti in imate jasno ter dobro dolgoročno vizijo. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, strelci, kozorogi in vodnarji.