Astro

Lastnosti ljudi, rojenih v znamenju Bika - iskalci užitka, a tudi trmasti

sn
22. 4. 2021, 13.13
Posodobljeno: 22. 4. 2021, 14.00
Deli članek:

Mogočni bik resda velja za izjemno praktičnega in zanesljivega, a se ga upravičeno drži tudi sloves najbolj čutnega znaka zodiaka.

pixabay
Bik

Že mali bikec in pozneje odrasel bik je iskalec užitka in vseh pet čutov z veseljem uporablja.
Kot vsa fiksna znamenja so biki znani po trmi in vztrajnosti, vendar so tudi zelo potrpežljivi in ne obupajo zlahka. Trdno stojijo za svojim mnenjem in ga težko spremenijo. Potem ko izrazijo svoja stališča in poglede, se jih tudi držijo. Vplivati na spremembo njihovih načel ni preveč priporočljivo, saj si v življenju redko premislijo.

POPOLNI HEDONISTI
Če so trdnost, stabilnost, trma in vztrajnost glavne značilnosti tega znamenja, spada mednje tudi njegov odnos do denarja. Biki so namreč pravi materialisti, ljubijo denar in ga ne skrivajo. Radi pokažejo drugim, kaj vse imajo in s čim vse se ukvarjajo. Uživajo v lepih stvareh, ki jih je mogoče kupiti. So hedonisti, ki ne morejo živeti brez finančne varnosti, udobja in topline doma. Radi uživajo v dobri hrani, preživljajo čas v prijetnem okolju, najsi bo to v naravi ali doma. Seveda so materialistični, saj je zanje in za drugi dve zemeljski znamenji samo tisto, kar je oprijemljivo, dovolj pomembno in dragoceno, da jim zagotavlja varnost, notranji mir in spokojnost. Če vse materialne potrebe niso izpolnjene, bodo storili vse, da bodo to zaradi lastne varnosti dosegli.

POČASNI, A ZANESLJIVI
Trdoživost in realističen pogled na svet okrog sebe jim pomagata, da pri reševanju težav najdejo praktično rešitev. Ne razmišljajo o nedosegljivem. So temeljiti in včasih morda počasni, vendar bodite prepričani, da bodo vsako delo opravili odlično in temeljito. Biki so znani tudi po tem, da so zelo potrpežljivi in vztrajni, zaradi česar lahko dosežejo cilje, ki so večini drugih znamenj skoraj nedosegljivi. Običajno so zelo umirjeni in v življenju ne marajo sprememb. Včasih se zdijo lenobni in počasni, vendar so v resnici zelo disciplinirani in hočejo vedeti, kako stvari potekajo, saj želijo imeti vse pod nadzorom.

PREDANI PARTNERJI
Biki potrebujejo mir in harmonične odnose, zato je za njih partnerstvo zelo pomembno. Čustvena varnost in stabilnost sta odvisni od tega, kako močno se jim partner lahko preda, saj so ljubosumne in predvsem posesivne narave. Običajno se pozno poročijo, saj želijo pred tem pripraviti dobro ljubezensko gnezdo, ki naj bi ga partner idilično cenil in sodeloval pri njegovem ohranjanju.
Zelo cenijo odgovornost in zvestobo ter vsako varanje vzamejo smrtno resno. Radi osvajajo, ko pa vas osvojijo, se bodo potrudili, da vas bodo obdržali.
Želijo si ustvariti stabilno partnerstvo in srečen dom. Precej jim pomenijo tradicionalne vrednote, ljubijo svojo družino, zelo so predani domu ter želijo doseči čustveno varnost in stabilnost. Skratka, vedo, kaj hočejo, in ko srečajo pravo osebo, je ne izpustijo in jo globoko ljubijo.

Lepo se ujema z devico, kozorogom, rakom, škorpijonom in ribami.

BIKOV DOM

Radi imajo tradicionalno življenje na vasi in z vrtom. Tudi v stanovanjih želijo pridih vrta in domačnosti. Imajo prirojen čut za estetiko in dobro prehrano, čemur prilagodijo svoj dom.

BIKOVA KARIERA

Samozavestno delovanje bikov, ki temelji na njihovi pridnosti, praktičnosti in premišljenosti, jih pripelje do dobrih rezultatov v službi in na splošno v poslu. Biki podjetju prinašajo denar in ugled, zato so zaželeni sodelavci, saj imajo dober nos za priložnosti.

Že veste, kaj leto 2021 prinaša Bikom? Preverite TUKAJ!