Astro

Horoskop za torek, 2. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
2. 2. 2021, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Bodite pozorni pri tehničnih opravilih, da ne pride do nezgode. Zvezde vas bodo namreč delale razdražljive, prehitre in neprevidne, zato počasi in previdno v vsem.

Bik
Z vstopom vaše zavetnice Venere v znamenje vodnarja, se boste začeli počutiti bolj sproščeno, svobodno in okrepila se bo vaše dobro počutje. Ljubezen vas bo ogrela.

Dvojčka
Toliko načrtov ste želeli uresničiti, pa se je vse nekako obrnilo na glavo. Ne delajte prehitro računa brez krčmarja, saj vam retrogradni Merkur ustavlja komunikacijo.

Rak
Veliko se vam bo dogajalo, a boste prav sproščeni. Usmerjeni boste v svoje delo in hitro boste organizirali vse, kar je za vas pomembno. Ste v pričakovanju sreče.

Lev
Nekaj bo močno aktiviralo vašo jezo, da boste imeli vsega dovolj in izpeljali spremembe tudi tam, kjer jih niste načrtovali. Dovolj je cincanja, čas je za akcijo.

Devica
Precej nemirni boste. Po eni strani boste želeli svobodo in neodvistnost, po drugi strani pa varnost in zaščito. To vas bo razdvajalo, saj ne boste jasno videli obeh plati.

Tehtnica
Sprostili se boste in sočasno začeli veliko uspešneje razmišljati ter slediti svoji domišljij. Miselno boste čutili osvoboditev, saj je Venera prešla v znamenje vodnarja.

Škorpijon
Čutili boste, da se vam vrača moč v telo in vse več stvari boste lahko naredili dobro in vztrajno. Vseeno ne pretiravajte in ne zapadite nazaj v star, škodljiv način življenja.

Strelec
Odprti boste za čustva in zaželeni povsod, kamor boste prišli. Dobra volja vas bo spremljala in nihče vam ne bo mogel nič oporekati, če se boste veselili življenja.

Kozorog
Malo nenavadno počutje vas bo spremljalo, saj se nikakor ne morete navaditi na bolj prijazne vplive zvezd na vas. Poslovno bi lahko dosegli večje pozitivne spremembe.

Vodnar
Ustavite se malo in si dovolite globljega razmisleka. Ne hitite v spremembe, saj je Merkur v vašem znamenju v retrogradni fazi, kar kaže na možne neuspešne projekte.

Ribi
Polni boste delovnega elana in navdiha glede svojega dela in življenja. Optimistični boste in pričakovali to tudi od drugih ljudi. Ne boste razumeli, zakaj se odmikajo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja