Astro

Horoskop za soboto, 26. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
26. 12. 2020, 07.21
Posodobljeno: 26. 12. 2020, 07.21
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Bodite hvaležni bližnjim, ki preživijo vašo napetost, sitnobo in vaše prepričanje, da imate v vsem prav. Čutite njihovo ljubezen, s katero ohranijo dobro voljo.

Bik

Ne pogrevajte starih stvari in niti ne iščite starih prijateljev. Sprostite se in dovolite bližnjim, da vam razkrijejo mnenje o vas. Spoznali boste, da vas zares imajo radi.

Dvojčka

Obilo dogajanja je okoli vas, zato ohranite notranji mir in ne sodelujte v stvareh, ki vam niso pomembne. Nihče ne bo znal ceniti, če se boste žrtvovali, zato fokus nase.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Naučite se, da je velikokrat dovolj, da prisluhnete bližnjim brez, da bi reševali njihove probleme. A ne prevzemajte odgovornosti za njih, saj se potem ne boste rešili krivde.

Lev

Naučili ste se svoje lekcije in ne boste se zapletali v težave, ki jih morajo razrešiti drugi. Odmaknili ste se od vsega, kar vam je šlo na živce in si pridobili umirjenost.

Devica

Čustveno se boste čisto odmaknili od dogajanja in ne boste želeli komentirati opazk bližnjih. Zaposlili se boste s svojimi stvarmi in čakali, da minejo vsi ti prazniki.

Tehtnica

Našli boste celo čas za užitek. Ne boste iskali razsvetljenja, dovolj vam bo, da vas okolica pusti pri miru, saj ne boste pripravljeni poslušati težav drugih v prazno.

Škorpijon

Pomirite duhove in zaprite težje finančne posle ter razmislite o novostih, ki bodo vam in vaši družini prinesle večjo stabilnost. Razmišljali boste v smeri selitve v tujino.

Strelec

Bližnji vas ne bodo najbolj razumeli, kar vas bo globoko razočaralo, čeprav tega ne boste pokazali navzven. Zelo vam bo pomembno, kdo je na vaši strani in vas ceni.

Kozorog

Odločite se, da je čas za iskren napredek pri sebi in v okolju ter ne žalujte več za starim stanjem. Potrebna bo sprememba in zares lahko greste samo naprej.

Vodnar

Bodite pozorni, da ne boste do vseh enako naperjeni, saj se lahko zgodi, da se bodo prijatelji samo odmaknili, ker se ne bodo želeli vmešavati in trpeti zavoljo drugih.

Ribi

Številne opazke in sodbe iz okolja vam bodo dale misliti in želeli si boste, da končno lahko presekate star način življenja in se lotite vsega na novo po srcu in Duši.