Astro

Andreja Novak: v zadnjem tednu letošnjega leta bo še posebej pestro

Andreja Novak
25. 12. 2020, 13.57
Posodobljeno: 25. 12. 2020, 14.00
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 25. do 31. decembra 2020.

Tibor Golob
andreja novak

Petek, 25. 12.

Z luno v biku bo Božič dober praznik, ko se bo družinsko druženje vrtelo predvsem okoli hrane in precej občutljivih tematik za večino prisotnih. Povezava Neptuna s Severnim luninim vozlom v dvojčkih daje instinktivno reagiranje na vso dogajanje in bodite pozorni, da ne boste z naključnimi besedami nevede aktivirali družinske prepire. Močno sta povezana Sonce in Kiron, tako da boste vsi bolj občutljivi kot sicer, najbolj pa seveda kozorogi, ovni, dvojčki in ribe.

Sobota, 26. 12.

Jutro in dopoldne ne bo najbolj perspektivno, zato ne hitite na obiske, tudi počakajte z večjimi druženji, saj bosta lahko Mars in Pluton skuhala prepire, še posebej, ker se Sonce in Luna tudi lovita v karmičnih zankah. Sočasno pa bosta Jupiter in Saturn skupaj vvodnarju želela postaviti nova pravila, nove cilje in načine skupnega bivanja. Najbolj na udaru bodo ovni, škorpijoni, kozorogi in biki, pa tudi vodnarji, ki se še ne boste znašli v novi vlogi, ki vam jo dajejo zvezde.

Nedelja, 27. 12.

Zgodaj zjutraj preide luna v znamenje dvojčkov, kar bo sprostilo druženje in vas osvobodilo v boljši način razmišljanja. Lažje boste izrazili svoja čustva in želje, pogovori bodo hitreje stekli in lahko, da vas bodo poklicali ljudje, ki ste jih že dolgo želeli slišati, pa ni bilo prave priložnosti. Jasno vam bo, kje imate svoje čustvene rane in kaj bi bilo smiselno pri sebi spremeniti, a še ne boste zmogli to narediti sedaj, a bo v kratkem prišla priložnost v tej smeri. Danes ne zanemarite svojih čustev in dovolite, da se razvijajo vsaj v vas, če jih že ne pustite na plano. Največ vpliva boste čutili dvojčki, vodnarji, ovni in kozorogi, pa tudi ribe, tehtnice in bike.

Ponedeljek, 28. 12.

Sprostitev komunikacije, pogovorov in idej vas bo osvobodilo in vam dalo nove moči za načrte za prihodnost. Pogovorite se z vsemi, ki jih želite imeti ob sebi tako osebno kot poslovno, sicer se zna zgoditi, da se bodo nekateri odnosi brez pravih razlogov oddaljili in ohladili. Pišite si ideje in načrte za prihodnost, ne glede na njihovo možnost realizacije. Dovolj je, da jih zapišete kot ključne besede, ki vas bodo spomnile na načrte ob pravem času. Življenje pa bo pokazalo, katere so za vas prave stvari in vas pri tem podprlo. Največjo podporo boste čutili dvojčki in strelci.

Torek, 29. 12.

Sproščen dan tik pred polno luno. Pozorni bodite na svoje čustva po poldnevu. Pokazalo se bo, kaj je dobro opustiti in katere čustvene rane ste skrivali za pretirano zaposlenostjo. Tako lahko, da boste popoldne in zvečer imeli polne roke z bližnjimi ali pa oni z vami, zavisi od tega, kdo se je manj izrazil v preteklosti. Resnica bo želela priti na plano in če bo potrebna drama za to, se bo seveda ustvarila. Če še niste, pospravite svoj dom, saj je jutri polna luna, ki bo aktivirala dobre energije za sprejemanje obilja, če ste pripravljeni na globljo transformacijo. Danes boste najbolj zaznavali energije raki in kozorogi.

Sreda, 30. 12.

Že zgodaj zjutraj se dovrši polna luna v raku, ki podpore sproščanje, regeneracijo in opuščanje vsega, kar bremeni vaše materialno obilje. Zato je čas, da spustite vse navezave na staro, da poravnate dolgove in uredite vse papirje glede lastništva. To vam bo pomagalo stopiti v pravo smer in pridobiti finance za stvari, ki si jih želite.

Največjo podporo v tej smeri imajo dvojčki, levi, škorpijoni, strelci, kozorogi in raki.

Četrtek, 31. 12.

Do večera boste še urejevali vse zamudne stvari in se obremenjevali s stvarmi, ki zares nimajo smisla, a tako bo dan po polni luni, ko se vse sprosti in ven padejo stvari, ki niso več pomembne. Posvetite se raje družinski sreči, sodelovanju in tudi kuhanju dobrot, saj vas luna v raku še podpira v tej smeri. Zvečer bo luna prešla v znamenje leva, kar bo vzdignilo razpoloženje in naredilo praznično vzdušje. Idealen čas za prehod v novo leto. To bodo najbolj zaznavali levi, raki, kozorogi in vodnarji.