Astro

Je slovenska pevka jasnovidna? Njena rojstna karta že kaže tako ...

Andreja Novak
25. 12. 2020, 12.46
Posodobljeno: 25. 12. 2020, 13.19
Deli članek:

Eva Hren je rojena 12. 10. 1947, njena astrološka karta pa o njej razkirva veliko zanimivega.

Marko Vavpotič, M24.si
Eva Hren

Tehtnica po horoskopu in devica v ascendentu je Eva Hren podprta s svobodnim načinom razmišljanja ter praktičnim pristopom realiziranja svojega življenja. Njeno Sonce je v znamenju tehtnice in položeno na področje materialnih dobrin – v drugo hišo, medtem ko je njena Luna tik zraven ascendenta v njeni intuiciji – v 12. hiši v povezavi z njeno podzavestjo, zato je verjetno Eva po tem, ko je opustila vplive mame na svoje življenje, postala precej jasnovidna in jasnočutna ter predana pomoči drugim z vsemi svojimi talenti. Njena Luna je neposredno povezana z njenim Jupitrom v znamenju rib na področju odnosov – v sedmi hiši. Zato je zelo privlačna v odnosih in v predajanju optimizma ter čustvene podpore v okolje, saj razume vse, kar se dogaja v drugih ljudeh, in s srčnostjo to tudi podpre.


Izjemno pomembno zanjo je njeno področje materializacije, zato rada ustvarja, in pomembno je, da ima varnost v materialnosti. Na področju druge hiše, ki predstavlja vse, kar Eva poseduje v svojem življenju, ima namreč močne planete, vse v znamenju tehtnice, ki podpira harmonijo in razumevanje. Tako jo je Pluton verjetno že vodil v popolno izgubo materialnosti in znova pridobitev, da se je naučila, kako ustvarjati zase in opustiti določene strahove ter negativna predvidevanja. Poleg Plutona so zraven še Venera, Sonce, Mars in Uran. To kaže na Evino sposobnost kreativnosti s smislom in celovitostjo, saj tako njena jin, ženska energija, kot jang, moška volja in aktivnost, vodita k skupnim rezultatom. Uran je že na predelu njenega načina razmišljanja in komunikacije, kar pomeni, da ima lahko genialne ideje in jasnovidne pristope k ustvarjanju in komuniciranju, še posebej, če je v okolju, ki ji to dovoljuje. V tretji hiši ima tudi Merkur, ki se tukaj najbolje počuti, in ker je v znamenju škorpijona, ji to še bolj poudarja globoko intuicijo, čustvenost in razumevanje stanja drugih ljudi, ki ga niti sami ne razumejo. Če je v slabi koži, pa povzroči negativno smer s pretiranostjo v negativnih obtožbah same sebe ali bližnjih, ki so z njo čustveno povezani.


Njena dušna pot je v ustvarjanju lastnih temeljev, svoje družine in življenja po svoje. To kaže njen severni karmični vozel v znamenju strelca, ki ima zraven sebe Neptun. To pomeni, da se lahko v tradicionalni obliki družine in pod pritiski okolja, da zaživi povprečno življenje, izredno slabo počuti. Potrebuje svobodo in svoje delo, optimalno pa bi živela nekje ob morju ali jezeru … nekje ob vodi.
Da ve, kaj in kako poslovno dela, kaže njen južni karmični vozel v hišu usode in kariere, v deseti hiši, kjer pa je imela zaradi te postavitve verjetno tudi nenavadne preobrate in bremena, ki jih ni razumela, saj so izhajali iz njenih karmičnih blokad, energij, ki jih človek prinese s sabo in se jih ne zaveda z zavestnim umom. Ker ima v hiši službe, služenja svetu črno luno v znamenju vodnarja, je zato vse te težave preživela z odpornostjo, tudi nenavadnimi odločitvami in hipnimi spremembami. Če ne bi uporniško sledila sebi, bi verjetno imela težave z zdravjem, saj je to področje odgovorno tudi za dobro počutje.


Njena življenjska seksualna energija je močna, dinamična, a ker ima na tem področju – v osmi hiši Kirona, karmično rano življenja, je občutljiva v intimi, saj veliko bolj intenzivno zaznava vse, kar se dogaja v njej in okrog nje, zato se ne gre igric in skokov čez plot.
V povezavi z javnostjo in prijatelji je vedno raje imela malo starejše prijatelje in prijateljice, saj ji to ustvarja Saturn na tem področju – v 11. hiši. Ker ima zraven njega točko sreče, so ljudje veseli druženja z njo in tudi njo takšni dogodki vedno spravijo v dobro voljo. Ker pa je Saturn v znamenju raka, zna biti navidezno precej čustveno hladna, v resnici pa v njeni globini vrejo čustva, ki ne morejo priti tako preprosto na plan. Če ji kdo še očita, da ga je prizadela s svojimi dejanji ali čustvi, se bo Eva še globlje zaprla, da se to ne bi ponovilo, saj raje prizadene sebe kot druge.


Leto 2020 ji je podprlo prijateljsko povezovanje in stike z javnostjo, medtem ko bo leto 2021 okrepilo njeno kariero in podporo usode. Do konca leta 2021 bo dosegla nove stvari v karieri in jo bodo precej iskali ljudje ter mediji in leto 2021 ji bo precej bolj naklonjeno v podpori dobrih energij in strasti do življenja. Ker pa bosta njeno področje zdravja in služenja drugim prehajala tako Jupiter kot Saturn – ta do marca 2023 – bo v tem obdobju tudi bolj zdravstveno občutljiva, še posebej, če ne bo sodelovala s spremembami, ki jo čakajo.
Odlični datumi: 2. 2. 2021, 20. 4.–4. 5. 2021, 21. 5. 2021, 31. 5. 2021, 1. 6. 2021, 9. 7. 2021, 29. 7. 2021, 1. 8.–6. 8. 2021, 17. 8.–24. 8. 2021, 19. 9. 2021.
Pazljivo: 27. 2. 2021, 17. 6. 2021, 13. 8. 2021

an
Astrološka karta Eve Hren