Astro

Horoskop za petek, 23. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
23. 10. 2020, 06.27
Posodobljeno: 23. 10. 2020, 07.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Če boste pozabili nase, se vam bo to poznalo na vašem zdravju. Ne očitajte drugim, da so krivi za vaše stanje, samo odmaknite se od vsega, kjer ni nujno, da ste zraven.

Bik

Precej nedorečenih stvari boste nosili s sabo, zato se ne boste mogli sprostiti in o ničemer dobro razmisliti. Uporabite staro metodo in si vse zapišite ter se odmaknite od vsega.

Dvojčka

Vikend vam prinaša novo življenjsko energijo, zato lahko današnji dan preživite čisto po svoje in razmišljate o tem, kakšne spremembe si želite za to obdobje. Zanimivo bo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Veliko delovnih nalog boste zmogli z lahkoto, a za nekatere stvari bo potrebna potrpežljivost in malo taktiziranja ali diplomacije, ki pa vam je na žalost čisto tuja.

Lev

Prebujati se bo začela globlja strast do življenja, ki jo boste doživljali večinoma doma, kjer imate lasten red in svoj sistem preživljanja prostega časa, ki vam ga nihče ne zmoti.

Devica

Prevzela vas bo delovna mrzlica in če imate vlogo šefa, se bo dobro izšlo, sicer pa sodelavci ne bodo sprejemali vaših ukazov in obveznosti na svoja ramena. Pazljivo.

Tehtnica

Poslovne dejavnosti so vas naučile velike potrpežljivosti in bolj malo druženja, zato vam je to prišlo v globljo navado. Nadaljujte s tako sproščenim delom čisto po svoje. 

Škorpijon 

Odnosi so vam pokazatelj preteklosti, zato preverite, kakšne nove ljudi srečujete. Le-ti so namreč pokazatelj vašega notranjega sedanjega stanja. Kdo vam je za ogledalo?

Strelec

Ne boste se najbolj znašli, zato vam bo posel se nekako ustavil ali boste v službi izpadli čisto nelogično. To vas ne bo skrbelo, ker boste računali, da imajo vsi enake težave.

Kozorog

Koristno bi bilo, če se osvobodite sodb in predsodkov o ljudeh, ki so bolj sproščeni do življenja in naravno pokažejo svojo strast. S tem se odmikate od hrepenenja telesa in srca.

Vodnar

Navadili ste se delati po svoje, zato se vam bodo ljudje raje odmikali, kot se z vami prepirali. Ne pričakujte od prijateljev in sodelavcev, da vam bodo vedno na voljo.

Ribi

Ne zapravljajte časa za pretekla čustva in ves balast, ki vas vleče navzdol. Postavite svoje želje v ospredje. Ne zgubljajte več časa za rutino, ki vam ni prinesla rezultatov.