Astro

Človeštvo je na poti v peto dimenzijo - 10 nasvetov za lažji prehod

sos
22. 10. 2020, 17.52
Posodobljeno: 22. 10. 2020, 17.53
Deli članek:

Danes človeštvo trpi v mukah, ker zavest mnogih ostaja v tretji dimenziji, hkrati pa smo tudi že v četrti dimenziji.

dreamstime
prebujenje

Četrta dimenzija je most, ki nas zanesljivo, a hkrati tudi neusmiljeno vodi tja, kamor smo namenjeni: v petdimenzionalni svet zavesti, v resnico …

Resnica, ki prežema peto dimenzijo zavesti, se skriva v izkušnji »Jaz sem«. Morda nepoznavalec področja pomisli, da torej prehajamo v stanje, kjer bo vsak za sebe, a zgodilo se bo – in se že dogaja – ravno nasprotno.
Zavest »Jaz sem« je namreč vrhunec združenosti, enosti, v njej živijo vse visoke vibracije harmonije, ljubezni, miru in blaženosti. Za nizke vibracije pohlepa, sovraštva in podobne, ki so značilne in prevladujoče v tretji dimenziji, v peti ni prostora. Ne nazadnje je dejstvo, da visoka vibracija nižjo vedno premaga, znano vsem.
VELIKA MOČ
Vse, kar je prisotno v peti dimenziji, je veliko hitrejše in močnejše, kot je bilo kadarkoli prej. V mislih, vibracijah in frekvencah je neverjetna hitrost, zato se običajno tudi zgodi, da ko je nekdo povsem usklajen z vesoljem na splošno, v primerjavi z drugimi svoje zamisli neverjetno manifestira. Gre namreč za rezultat globljega razumevanja, kaj vesolje resnično simbolizira.
KONEC ILUZIJ
Iluzija tretje dimenzije zbledi, ko ste v peti dimenziji, vendar se ne zgodi v trenutku, zahteva svoj potek v času. Nekateri morda že gredo naprej, medtem ko nekateri trpijo vpeti v omejenost, katere so vajeni. Kako nepotrebni so za človeka žalost, trpljenje, obremenitve s skrbmi, bomo razumeli šele, ko se bomo preselili v peto dimenzijo, v kateri se ego, jeza in nečimrnost preprosto raztopijo.
V peti dimenziji bi spoznali, da je vse, kar doživljate, samo enost. Ste eno s celotnim vesoljem in to čutite v sebi. Vaša srčna čakra se bo prvič odprla in začutili boste pravo vedrino in blaženost. Z odprtjem tretjega očesa boste videli, da so se vaše intuicijske moči nenehno povečevale. Posledica tega je, da cenite blaginjo nekoga drugega enako kot svojo.

Dreamstime
Prihod v peto dimenzijo nekateri imenujejo tudi veliko prebujenje ali vnebovzetje.

NASVETI ZA PREHOD
A kako odstraniti iluzijo ločenosti, s katero smo prežeti že generacije in generacije, ter sprejeti ljubezen pete dimenzije?
Če želite to narediti, morate povečati svoje vibracije – in tukaj je deset nasvetov, ki vam bodo v pomoč.
1. Začnite uporabljati filter za vse, kar potuje skozi vašo podzavest – ta je namreč skladišče različnih misli in vzorcev, ki na vas nenehno vplivajo tako, kot si oni želijo.
2. Če želite sprejeti ljubezen pete dimenzije, načrtno začnite odpravljati in zdraviti bolečine in strahove, ki jih je v vas kot pečat vtisnila preteklost. Ko boste delali na sebi, boste tudi drugim lahko priskočili na pomoč pri premagovanju njihovih strahov in bolečin. Dobrodelnost se začne doma, kajne?
3. Nimate pojma, zakaj je nekdo nekaj storil, saj niste živeli njegovega življenja. Torej, odpustite jim grehe.
4. Nikoli stvari ne jemljite osebno. Ste eno z Vesoljem – tu ni nobenega jaza.
5. Vedno poslušajte svoje srce. Pomladilo vas bo s strastjo in vnemo.
6. Ne pozabite na pozitivno v življenju – za negativnosti ni več prostora.
7. Poskusite svojemu življenju dodati pomen in vrednost. Zato se boste morda morali osredotočiti zgolj na to, kar vas zdravi.
8. Vedno živite v sedanjosti. Preteklost je mrtva, prihodnost pa si ustvarjate s sedanjim trenutkom.
9. Poskusite preživeti čim več časa v naravi. Spokojnost in lepota, ki ju boste občutili, vas bosta prerodili v ljubeče bitje.
10. Nikoli si ne predstavljajte, da boste kaj izgubili – vsak scenarij ima lahko vzrok za izgubo, ima pa tudi zmagovalno stavo. Stavite svoje življenje na to.