Astro

Horoskop za petek, 16. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
16. 10. 2020, 06.37
Posodobljeno: 16. 10. 2020, 06.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Odnosi vam bodo ušli izpod kontrole in težko boste vsem ustregli. Skozi gnečo dogajanj boste komajda poskrbeli zase.  Čas bo, da določene stvari čisto opustite.

Bik  
Kamorkoli se boste obrnili, boste videli samo delo. In kdorkoli bo prišel domov, ga bo povzročil še več. Sprostite se in globlje zadihajte. Ni smiselno vse narediti takoj, ko opazite.

Dvojčka
Afirmacije, manifestacije, meditacije… karkoli počnete, vse vam bo v tem obdobju pomagalo urediti energije doma in se povezati s sabo in domačimi s harmonijo.

Rak
Sreča vas bo spremljala, če boste vi sprejemali vsak dan na novo in vsako stvar kot dogodivščino. Tokrat se odprite doživljanju, ki je vaša močna stran in uživajte v vsem.  

Lev  
Najraje boste doma, kjer vam bo lasten red in sistem odgovarjal. Ne pošiljajte pa fotografij vašega doma nikamor, da vas ne presenetijo nenapovedani gostje in kaj odnesejo.

Devica  
Kreativni boste, vendar malo preveč “nasilni” do sodelavcev ali prijateljev. To boste opazili šele, ko se bo nekdo do vas ravno tako obnašal in boste najprej zelo užaljeni.

Tehtnica  
Še nikoli ne boste toliko doma, kot v tem obdobju in super vam bo. Odnosi se bodo izboljšeli, saj boste po dolgem času spočit in miren človek. Zato ne hitite med ljudi.

Škorpijon  
Skozi odnose boste napredovali in razrešili številne stvari. Ne boste pa se mogli izogniti odnosom, iz katerih ste brez besed odšli in ustvarili blokado, ki muči vas.  

Strelec   
Strahovi ob sprostitvi v seksualno energijo bodo precejšnji, tudi zaradi vaše prejšnje pretirane moralnosti. Naredite si peeling telesa bolj pogosto in se sprostite v telesu.

Kozorog  
Sodbe ljudi, ki so seksualno sproščeni, ne bodo prinesle dobrih rezultatov, zato si dovolite, da se osvobodite predsodkov o ljudeh in začutite notranjo strast, ki raste.

Vodnar  
Ne delajte načrtov s prostim časom drugih ljudi, preden jih ne vprašate. Ne bodo namreč zadovoljni, če jih tretirate kot služabnike, kljub temu, da ste prijazni do njih.  

Ribi  
Imeli boste dober vpliv na okolje in vse se bo dobro izšlo. Ugled vam bo zrasel in pridobili boste veliko večji vpliv na okolje, kot ste pričakovali. Ohranite zbranost.