Astro

Andreja Novak: do 22. 10. se obetajo javna razkritja – pa tudi vaša osebna

Andreja Novak
16. 10. 2020, 00.01
Posodobljeno: 16. 10. 2020, 00.03
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 16. do 22. oktobra. Nov način sodelovanja v odnosih se obeta. Če boste zmogli združiti notranjo harmonijo z okoljem, ste popolni zmagovalec leta.

dk
andreja novak

Vseeno vas bo usoda vodila po poteh, da boste vse bolj morali ali želeli uporabljati iskrenosti in sreča bo sledila pogumnim. Nekatera razkritja bodo presenetila javnost in ponedeljek bo idealen dan za kakršnakoli razkritja vašega življenja. Sprostite se in si priznajte vse, kar je potrebno – sebi in drugim.
Petek, 16. 10.
Mlaj v tehtnici bo naredil optimalno podporo za novo družinsko harmonijo, nove finančne prilive ter vam odprl možnosti novih sprememb tako doma kot v službi. Odnosi bodo ne prepihu in ne boste mogli več tolerirati nesmislov v svoji bližini, kar boste tudi jasno dali vedeti. Bodite pozorni na pre-iskreno komunikacijo, da si ne uničite kakšen dober prijateljski odnos. Nekateri že namreč dlje časa čakajo, da se umirite in da se lahko v miru pogovorijo z vami. Za vse samske prihaja dobro obdobje, ko boste bolj pogosto srečali ljubezen in se vam bodo začele kazati številne priložnosti.
Sobota, 17. 10.
Odličen dan za zmenek, ki je lahko tudi čez dan v obliki piknika, izleta ali dolge kave v prijetnem prostoru. Usoda bo podpirala iskrive pogovore, prijetno druženje in iskrice bodo sproščeno podpirale rast ljubezni. Tudi sicer bo dober dan za dobre začetke, genialne ideje in novo ljubezen, ki se dan po mlaju najbolje začne razvijati. Kar bi želeli na novo pridobiti kot navado v svoje življenje, začnite danes. Kar bi želeli opustiti kot razvado, tudi začnite danes. To bo najboljši začetek česarkoli.
Nedelja, 18. 10.
Zanimiv dan, ko pa se je mogoče dobro odpovedati obiskovanjem sorodstva, saj so precej močne zvezdne podpore, ki vam ne bodo dovolile, da bo preslišali opazke, kot jih običajno. Povezava Marsa in Jupitra bo lahko ali okrepila vaš optimizem in dobro voljo ali pa se bo neverjetno povečala bojevitost, jeza in celo agresija. Poleg tega sta povezana še Pluton in Severni karmični vozel, kar vam bo dalo neverjetno moč in pogum, da boste izrazili vse tisto, kar niste prej nikoli v življenju. Mogoče je dober dan za obisk ljudi, s katerimi želite prekiniti stike in jim še prej vse povedati?
Ponedeljek, 19. 10.
Nenavadna sprostitev bo v zraku, z luno v strelcu in podporo energij, da začnete govoriti svojo notranjo resnico in še bolj pomembno – da začnete kreirati svoje pravo življenje. Veliko energije in volje bo na voljo, glejte, kam jo usmerjate. Koga se bojite in v katero smer si želijo vaše globlje strasti ali moči, da usmerite svoje življenje? Za koga ali kaj se avtomatsko aktivirate? Sledite sebi in sprejemajte vse ideje, ne glede na to, kako nenavadne se vam bodo zdele in odkrili boste najpomembnejše zaklade za življenje.
Torek, 20. 10.
Dinamičen dan, ko se vam bo zazdelo, da vam Vesolje prisluškuje. Hitro se bodo realizirale namreč nekatere vaše misli in želje ter boste sproti urejevali potrebno. Prepustite se dogajanju in se ne umikajte od vseh dogodivščin. Odgovorite na telefonske klice ter potrdilno odgovorite na vsa povabila. Možnosti sprememb se kažejo, še posebej tistih, povezanih z vašim čustvenim stanjem. Če imate nesoglasja v partnerstvu ali ne pridete s simpatijo v pravi stik, je danes zvečer odličen čas za pogovore in smiselne zmenke.
Sreda, 21. 10.
Ohladitve in čustvene stiske se bodo začele že dopoldne, ko se vam bo zdelo, da vas vse stiska in duši. Ne reagirajte na zunanje okoliščine, temveč si dovolite počivati in zaznavati notranje silnice, da prepoznate vaš notranji program delovanja, ki bo danes precej viden. Sprejmete lahko nov način notranje komunikacije, tihega dialoga s sabo, ki bo od danes naprej bolj jasen in če ga boste dobro izpeljali, sprejeli sebe z ljubeznijo, bodo učinki veliki in seveda dobri ter dobrodošli. Ne sprejemajte pa nenadnih odločitev, temveč vse globlje doživite ter se odločite za spremembe šele, ko boste pomirjeni s sabo.
Četrtek, 22. 10.
Idealen dan za jasnovidne uvide v svoje odnose. Hitro vam bo jasno, kje se zatikajo stvari, kateri odnosi so še naprej smiselni, za katere pa ni več upanja. Nikakor ne komunicirajte in še ne delajte sprememb ali reda, temveč se samo sprostite in opazujte ter si delajte zapiske svojih spoznanj. To vam bo dragocena popotnica za dneve, ki prihajajo. Spoznali boste, kje imate slepo pego pri sebi in kaj je nujno, da vi sami spremenite, če želite biti bolj srečni in srčni. Popoldne in večer boste preživeli v dobri družbi in energijah, ki se lahko razvijejo v strast ali v prepir, zavisi od vašega podzavestnega ujemanja v partnerstvu.