Napoved

Horoskop za četrtek, 16. julija

Andreja Novak / Dobra karma
16. 7. 2020, 06.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven  
Izkoristite dan za komunikacijo. Pokličite vse, s katerimi je potrebno karkoli urediti, saj vam bodo težko karkoli odbili. Srečni boste, če boste iskreno pokazali, kaj želite.

Bik  
Pazite na besede, težko jih boste namreč vzeli nazaj. Uničite si lahko nekaj lepega, a lahko, da boste  to prepozno opazili. Zato bodite danes čimveč z nasmehom v tišini.

Dvojčka  
Polni boste energije in zgovorni, kot že dolgo ne. Lahko, da se boste končno opogumili in simatiji pokazali svojo naklonjenost ali oživili svoj partnerski odnos.  

Rak   
Naučili se boste, da takoj, ko spoznate svojo zmoto, prekinete situacijo in se opravičite. S tem boste bližnje močno razbremenili, da bodo ob vas lažje zadihali.   

Lev  
Zavedajte se, da izstopate iz sivine, povprečja ter postajate to, kar zares ste. Ohranite srečo in ljubezen v sebi in okolici. Ne dovolite, da vam nesrečni pravijo, kako živeti.
 
Devica  
Iskrenost se vam bo močno obrestovala, ne glede na to, da lahko na prvi pogled pritegne prepire in težave. Vztrajajte pri svojih resničnih izjavah in daljših pogovorih.

Tehtnica  
Ne boste si mogli pomagati, da ne bi z besedami nagajali svoji simpatiji ali partnerju. Veselo vas bodo reakcije, ki bodo spodbudile strast, ki je med vama, zato ne bo težav.

Škorpijon   
Zagrabila vas bo megalomanija in pretiravali boste v vseh pogledih. Reakcije drugih vam bodo pokazale, kako stojite s svojimi čustvi in kje je potrebno kaj spremeniti.

Strelec   
Flirtanje se lahko hitro spremeni v kaj več, zato pazite, če nimate namena se globlje spustiti v ljubezen. Energije bodo močne, zato bo res umetnost prenehati ob pravem času.
 
Kozorog  
Ljubezen vas bo mučila in ne boste vedeli, kako pristopiti. Vaša glava vam bo govorila eno, srce pa drugo in težko ju boste uskladili, zato se pripravite z ljubeznijo do sebe.
 
Vodnar  
V ospredju bodo vaše nove komunikacijske sposobnosti in morali boste čisto na novo postaviti določena pravila, da bodo ustrezala vašim novim standardom. Začnite takoj.
 
Ribi  
Sreča vam bo naklonjena, še posebej, če boste dopoldne opravili vse, kar je potrebno in boste popoldne lahko doma. Bodite egoistični in počnite vse tisto, kar vas izpolnjuje.