Astro

Svarilo iz tarota: pravilom Univerzuma ne more ubežati niti cesar ...

Kristina Strašek
15. 7. 2020, 10.58
Posodobljeno: 15. 7. 2020, 12.39
Deli članek:

V napovedi za čas od 15. do 21. julija 2020 so padle karte Svečenik, Štirica mečev in Cesar.

pixabay
ženska živali

Kariera
Pred nami je teden učenja. Na pot prihajajo tako učitelji, kot zaupniki in nasploh tisti, ki lahko naš poslovni svet premaknejo za korak naprej. Bodite pripravljeni delati v ekipi, predvsem pa se izobraziti o novih stvareh. To bo namreč ključno za osebno napredovanje, osebno rast.
Kadar se odpira karta Svečenik, je jasno, da bo treba naši poslovni poti dati višji namen. Zakaj se ne dobi nova služba ali zakaj se že obstoječa ne izboljša? Ker v samem ozadju ni višjega namena, ki bi ji dajal smisel. V tem času tako pri sebi premislite, kaj lahko iz dela date drugim – kaj dobrega delate preko dela ali kaj dobrega lahko delate z drugim delovnim mestom. Čas je tako odličen za vse tiste, ki ste brezposelni ali razmišljate o menjavi dela. Vzemite si čas za razmislek, kaj želite predati. Vsako delo ima namreč svoj višji namen, ki pa ga bo našel le tisti, ki v njem uživa. Če ga v svojem delu ne najdete, razmislite o menjavi. Lahko da vam zgolj ni všeč kolektiv, znotraj katerega ste se znašli – v tem primeru seveda ni potrebna menjava kariere, ampak le morda podjetja.
V tem tednu lahko spoznate svojega učitelja – duhovnega ali zemeljskega. Ta vam bo predal tisto, kar potrebujete za napredek. Pri enih bo to duhovna modrost, saj ste morda v tem času preveč kaotični in posledično k sebi kličete izključno kaos ter slabe priložnosti, pri drugih pa modrost, ki je osredotočena na specifično delovno mesto ali karierno pot. Dobili boste informacije, ki vas bodo osebnostno obogatile in vam pomagale premagati trenutne ovire. Gre za čas spoznanj, predajanja novemu sistemu in služenje višjemu cilju. Razkrito vam bo, kaj morate spremeniti, da dosežete cilj.
Ključne besede:
• Učenje
• Učitelji
• Spoznanja
• Duhovnost
• Pripadnost
• Organizacija
• Duhovna moč
• Pomoč
• Zaupnik
• poštenost

pixabay
Na pot nam prihajajo učitelji.

Ljubezen
Na področju odnosov boste morali mnogi med vami fokus nameniti svojim kaotičnim mislim in začeti postopoma sprejemati vse kar čutite. Kako? Tako da si vzamete čas zase, si prisluhnete, si dovolite čutiti in premislite, zakaj se porajajo določene misli.
Pred nami je lep čas, saj prinaša razrešitev tako notranjih kot zunanjih dilem. Vzemite si čas za počitek, saj boste le tako lahko zbrano sprejemali odločitve, ne pa iz strahu delali ključne napake, ki vas bodo stale dobrih odnosov. Potrebna bo analiza preteklih dejanj, da boste razumeli, katera so slaba in predvsem škodljiva. Ne delajte istih stvari kot prej, če so vas te stale sreče. Ne napadajte iz bolečine preteklosti – če vas je izdal en prej, še ne pomeni, da vas bo tudi ta. Ne dvomite v besede iz navade ampak dovolite, da se prvo dokaže. Lahko ste presenečeni.
Mnogi med vami ste precej izmučeni od nenehnega analiziranja, razmišljanja, predvidevanja … to bo še kako občutno s koncem tega tedna. Mar niste siti tega? Zadihajte in iz sebe spustite vse strahove, predsodke, predvidevanja. Naj se zgodba začne pisati od začetka … oziroma od tam, kjer se je začela krhati. Naj bo vaš um umirjen, obnovljen. S tem tednom boste lahko začeli na novo.
Ključne besede:
• umiritev
• čas zase
• razmislek
• okrevanje
• združevanje
• pozitivni rezultati
• sprejemanje čustev

pixabay
Vzemite si čas za počitek in razmislek.

Nasvet tedna
Tokrat je pred nami teden, ki je ugoden tako za poslovne premike kot premike v ljubezni. A obe fronti potrebujeta z naše strani več odločnosti in hkrati zavedanja, da so včasih pravila dana z namenom. Nekaterim ne more ubežati niti cesar – sploh pravilom Univerzuma. V tem tednu vpeljite v svoje življenje več reda in urejenosti, ne bojte se sprejemati izzivov, naučite pa se tudi sprejemati kritiko ter nasvete. Na pot bo dana oseba, ki vas lahko veliko nauči, a na vas je, če boste to sploh dovolili. Lahko da vam pove stvari, ki bodo ranile ego. Lahko vam pove stvari, pred katerimi bežite. Izzvani boste, a z višjim namenom. Nikar ne bodite boječke in sprejmite, kar vam je dano. Z začetkom naslednjega tedna boste tako imeli novo energijo, ki vam bo pomagala določiti osebne meje, vzpostavili pa boste lahko tudi svojo avtoriteto. Ne pozabite, tudi kralji so morali imeti prvo svoje učitelje, da so se naučili voditi maso.