Astro

Ko so izpolnjeni pogoji, vsi lahko drugim beremo misli

tp
15. 7. 2020, 09.09
Posodobljeno: 15. 7. 2020, 09.28
Deli članek:

Občutite nepojasnljivo mentalno povezanost z nekom celo takrat, ko oseba ni v bližini? Imate občutek, kot da se z njo lahko pogovarjate brez ene same besede?

profimedia
telepatija

Ko dva človeka delita globoko telepatsko zvezo, lahko prideta eden do drugega, čeprav ju ločijo oceani. Občutita lahko prisotnost eden drugega ob katerem koli času. Človeški um je unikatno delo, sposobno delati čudeže. Eden od teh čudežev je telepatija, ki omogoča človeški stik brez potrebe po verbalnem soočenju.

Če imate takšno povezavo z nekom, boste gotovo prepoznale naslednje znake.

Ko se pogovarjate, prejemate hitre vibracije. Ni treba, da ta oseba izrazi svoje pozitivne ali negativne občutke, da bi razkrila, kaj čuti do vas. Enostavno veste, kaj misli, četudi tega ne pokaže odprto.

Ko vam nekdo, s katerim ste telepatsko povezani, laže, to enostavno veste. Celo takrat, ko uporno skuša prikriti resnico, ga bodo izdale njegove misli in razkrile neiskrenost.

Če ste iskreno zaljubljeni v nekoga, lahko zaplujete v misli te osebe, čeprav ona tega ne ve. Celo v primeru, da je zasedena z delom v pisarni, lahko v njej prebudite zaljubljenosti že samo, če nežno razmišljate o njej. Prav tako jo lahko s svojimi telepatskimi močni prebudite seksualno. Ona lahko v zameno enako naredi za vas.

Če je vaš partner v nevarnosti, lahko takoj dobite zastrašujoči občutek, ki prihaja iz vaše notranjosti. Lahko občutite trpljenje in bolečino svojih ljubljenih, čeprav tega ne morete videti na lastne oči.

Molk postane glasen in težak, ko ste z nekom bližnjim. Ko ste zaljubljeni v nekoga, je tišina na nek način prepolna ljubezni in naklonjenosti.  Včasih je ta tišina tako pomenljiva, da se ne morete premagati in se pomaknete proti drugi osebi ter jo posujete s s poljubi in stuširate s strastno ljubeznijo.  

Z nekom, ki vam je blizu, se počutite varni celo takrat, ko ste v neprijetni ali nevarni situaciji. Ta občutek lahko pripišete telepatiji. To vas preplavlja z ljubeznijo avre in vas ščiti pred neposrednimi nevarnostmi ter neprijetnosti.

Telepatska povezanost med dvema osebama ni nič manj od čudeža. Če je človeški um sposoben narediti nekaj takega, potem si predstavljajte, kaj bi lahko dosegli, če bi ljudje dojeli svoje moči in razplamteli svoje mentalne sposobnosti za večje dobro.

Val ljubezni in sočutja bi preplavil celoten planet.