Astro

Horoskop za torek, 17. marca

Andreja Novak / Dobra karma
17. 3. 2020, 06.39
Posodobljeno: 17. 3. 2020, 08.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Napet, skorajda akcijsko obdobje je tu. Ves čas boste osredotočeni na rezultate in vse motnje boste želeli takoj odstraniti, kar pa seveda ne bo v vaši moči. Ohranjajte zbranost.

Bik
Veliko truda boste vložili vase, v svoje počutje ter vse aktivnosti, ki jih želite na novo vpeljati v svoje življenje. Sedanja situacija vas jezi, a razmislite, kaj se učite iz tega.

Dvojčka
Razumevanje vam bo veliko pomenilo in vaši bližnji se vam bodo globoko zapisali v srce. Začenja se obdobje, ko ste bolj odprti za ljubezen. Zato se je ne branite.

Rak
Z lahkoto boste opravili vse potrebne stvari in dosegli večje uspehe. To vam bo pomagalo prebroditi osebno nezaupanje, ki vam vsake toliko časa pride na plano.

Lev
Občutljivi boste, zato če le lahko, se ne izpostavljajte nikjer. Vzemite si čas zase in razmislite, katera področja življenja bi bilo dobro temeljito spremeniti čimprej.

Devica
Zaskrbljeni boste nad tem, kam pluje vaše življenje, a zaradi strahu ne boste želeli prisluhniti rešitvam ali idejam, ki jih imajo drugi, vaši domači ali prijatelji za vas.

Tehtnica
Nihali boste v čustvih in dovolili, da se bodo mnogi postavljaji z vami, pri tem pa vam bo čisto vseeno, kaj se vse dogaja okoli vas. Radi imate ljudi, a sedaj je čas namenjen vam.

Škorpijon
Ohranite pogumni in sledite vsemu, kar se pokaže dobrega za vas. Volja in fizična moč vas bosta spremljali, tako da ne bo izgovorov glede utrujenosti ali časa, ki vam bo naklonjen.

Strelec
Naredite si strategijo, da ne obljubljate nečesa, kar že vnaprej veste, da bo težko izpolniti. Lahko, da bo šlo za vse ali nič in pri tem ne smete biti zaletavi ali naivni.

Kozorog
Veliko dogajanja in aktivnosti bo v prazno, a ne boste odnehali. Delovni boste in nič vam ne bo težko. Imeli boste srečo, tako da boste z malo truda uredili več stvari.

Vodnar
Izjemno boste zgovorni in lahko, da boste v velikih primerih povedali več, kot bi si kdorkoli želel slišati. Ne ozirate se namreč na čas in prostor, ko se v vas vključi želja po pogovoru.

Ribi
Lažje boste razmišljali in komunicirali, saj je Merkur prešel v vaše znamenje. To vam bo odprlo novo področje idej in sproščeno sprejemanja drugačnosti sebe in drugih.