Astro

Tarot napoved: obetajo se spremembe, ki bodo pomagale nam vse

Kristina Strašek
15. 3. 2020, 10.14
Posodobljeno: 15. 3. 2020, 10.24
Deli članek:

Za obdobje od 15.do 21. marc so padle karte Svet, Šestica mečev in Osmica novcev

pixabay
mehurčki

Kariera
Težko bi zanikali, da se nahajamo v precej napornem času, ki je zaradi korone udaril tudi po gospodarstvu, trgu dela. Beremo zgodbe, kako so mali podjetniki bili s strani politike pozabljeni, kako mnogi med njimi naenkrat nimajo sploh dobička. Pa se bodo iz tega sploh lahko spravili?
Če pogledamo prvo karto, ta vsekakor napoveduje stabilizacijo delovnih mest in razrešitev nastalih problemov. Obetajo se spremembe, ki bodo pomagale državljanom, tako redno zaposlenim kot samozaposlenim. A prav tako je poudarjeno, da bo treba določene stvari tudi prilagoditi, predvsem pa pri sebi najti mir, s katerim boste hitreje ponovno splavali na površje.
Ne bo lahko, a situacija je rešljiva. Kar je tokrat od vas nujno, je upanje, ZAupanje vase in vztrajanje. Ne bom tajila, potrebno bo trdo delo. Treba se bo znajti, treba bo tudi biti potrpežljiv. Vse to je možno preko spremembe miselnega toka, kar pa bo za mnoge pravi izziv, saj so preveč prestrašeni in pod vplivom panike družbe. Saj veste, PANIKA vam ne bo pomagala. Drenje, udrihanje, preklinjanje, jokanje, obupovanje, paničarjenje … vse vam bo le oteževalo prehodno obdobje. Zavedajte se, da smo vsi v tem. Vsi občutimo posledice. Sedaj je čas, da stopimo skupaj in drug drugega podpremo.
Stvari se bodo stabilizirale, ne bo tako hudo, kot se morda zdi danes. Nikar se ne vrtite v začaranem krogu enih in istih slabih misli in slabih napovedi, saj boste kolapsirali in si še dodano škodili. Obkrožite se s pravimi ljudmi, koristnimi informacijami, ne pa le iskati nove razloge za slabo voljo. Izkoristite delo od doma tudi za osebno regeneracijo in iskanja možnih novih projektov.
Ključne besede:
• Stabilizacija
• Uspeh
• Projekt
• Upanje
• Zaključek
• Trdo delo
• Odvisno od nas

pixabay
Stvari se bodo stabilizirale, ne bo tako hudo, kot se morda zdi danes.

Ljubezen
Priznam, da sem po svoje presenečena, da se tokrat odpira Šestica mečev, sploh ker sem pričakovala, da bo zahtevana izolacija velik problem za večino in posledično preizkus za mnoge pare. A kot zgleda, boste kot družina tokrat vsi delovali zelo dobro.
Tokrat na vašo stran stopa Univerzum, ki vas bo podprl in v ključnih trenutkih posijal luč . Pari se boste povezali, odnosi se bodo poglabljali.
Pred nami je teden intenzivnega druženja z domačimi, a pomanjkanje širine družbe. Kot verjetno že sami sumite, je to lahko naporno, sploh ker je to od nas zahtevano. A v resnici je lahko ta čas pravi blagoslov za mnoge. Skupaj boste premagali nemir, se povezali. Družine boste ponovno zasijale, pari se povezali, samski pa našli tudi pomembna razodetja znotraj sebe. Gre za čas, ki navkljub drugi plati nosi v ljubezni neverjetno veliko priložnosti, katerih nikar ne spustite. Tudi samskim se kaže, da lahko v tem času povsem nepričakovano spoznajo nekoga.
Na splošno bo to ugoden čas za pomembne premike v odnosih in znotraj sebe. Prilagoditi boste morali svoj način življenja, mnogi med vami pa boste partnerje ponovno spoznavali. Spomnili se boste, zakaj ste se na samem začetku sploh zaljubili. Ne iščite težav, ker vas skrbi morda služba ali zdravje. Vzemite si čas za igro, povezovanje, kvalitetno druženje, raziskovanje drug drugega.
Je pa to tudi čas za odkrivanje sebe, svojih meja in prepričanj. Ne podlezite splošni paniki. Izkoristite čas za meditacijo, ples, prepevanje, izražanje, izobraževanje.
Ključne besede:
• Nova orientacija
• Ravnotežje
• Premik
• Pozitivni dogodki
• Umirjanje
• Pripravljenost
• Zaupanje

pixabay
Situacije vas bodo prisilile, da začnete iskati alternative, na življenje pogledate z več plati, kot ste navajeni.

Nasvet tedna
V tem času se bo v večini naredil energijski premik. Začeli boste zaupati vase in svoje vizije. Situacije vas bodo prisilile, da začnete iskati alternative, na življenje pogledate z več plati, kot ste navajeni. K vsemu, kar vam veliko pomeni, pristopite predano – tako k odnosom kot poslu in skrbi zase. Naj vam ne bo odveč vložiti v določene sfere več energije, saj bo druga razbremenjena. V tem času bodo poudarjene vaše naravne sposobnosti, ponovno se boste odkrivali in začutili strasti. Ugotovili boste, kaj vam v resnici kaj pomeni in s tem svoje življenje popeljali po novi poti. Pojavile se bodo ovire, ki bodo testirale vaše zaupanje vase. Ne podlezite, predvsem pa popazite, da ne boste prepolni nepomembnih informacij. Informirajte se in sledite navodilom, ki so nenazadnje tu z razlogom. Vse, kar vas pesti v trenutku, ko to berete, vedite da bo minilo. Že s koncem tedna boste lažje zadihali. Verjemite, ostanite optimistični … ostanite mirni.