Astro

Milena Miklavčič rada provocira, šokira - in nadvlada

Andreja Novak
16. 3. 2020, 21.40
Posodobljeno: 16. 3. 2020, 21.49
Deli članek:

Pisateljica in redna gostja v oddaji Zadnja beseda Milene Miklavčič je rojena 27. maja 1952. Njena astrološka karta je na moč pestra ...

ga
Milena miklavčič

Kakšna je?

Sicer je po horoskopu dvojček, a po značaju veliko bolj podobna biku, saj ima v tem znamenju kar tri planete, ki se tesno držijo njenega Sonca.

Tesna povezava Venere in Merkurja kaže na morebitno nagnjenost k občudovanju istega spola, a sočasno Jupiter v močni povezavi z Marsom kaže na krepak, ognjevit karakter z moškimi, jang lastnostmi. Jupiter ima rad presežke, materialne dosežke, blagostanje in mu ni težko pretiravati v vsem, česar se loti, medtem ko njen Mars v škorpijonu nima nobenih težav iti v globine besed in pri njem so dovoljeni tudi udarci pod pasom.

Kreativnost ni vprašljiva, saj ima dobro povezano Venero in Neptuna, ki ji dajeta polno domišljijo. Seveda je močna v komunikacijskih sposobnostih, kar zagotavlja povezava Merkurja in Venere, bližina Sonca pa želi, da ima v vsem prav ali da je vsaj zmagovalka v debati.

Igor Gošte
Milena Miklavčič

Globlje ali močnejše govorniške sposobnosti so povezane tudi z njeno senzibilnostjo Lune v raku. Ta se močno drži Urana v raku, kar pomeni, da je lahko Milena takrat, ko je prizadeta, prav stroga in v odnosih zaradi Saturna v tehtnici odreže vse ali vsakogar, ki ji povzroča nelagodje.

Uran ji pomaga s kreativnimi idejami, Jupiter ji daje nekakšno pravičniško, sistemsko podporo in vse vodi do njenega Sonca, ki predstavlja njeno osebno moč.

Zato je v njenem življenju vse tako, kot želi sama, vplivi okolice tako nimajo moči, da bi spreminjali njeno notranjost ali ji kakorkoli pomagali ali jo zares obremenili.

Njena mogoče pretirana samozavest leži v povezavi Južnega karmičnega Luninega vozla v znamenju leva, ki je tesno povezan z dvema največjima upornikoma: Plutonom in črno Luno. Tako da Mileni ustrezajo žarometi javnosti, in to ne glede na to, v katero smer jo obsvetljujejo. Rada provocira, šokira, pri tem čuti neko globlje zadovoljstvo, ki ji daje dodatno energijo za življenje.

ga
Milena Miklavčič

V astrološki natalni karti so vidne zanimive povezave skritih seksualnih energij, ki jih je dobro skozi življenje transformirati, da se ne izražajo kot psihični ali fizični pritiski na osebnost, saj so lahko možnost za izvor slabega počutja.

V odnosih ni tako srečna, kot se mogoče zdi na prvi pogled, saj ima v tehtnici dva močno nasprotujoča si planeta: Neptuna in Saturna. Neptun ji večkrat zamegli vtise o drugih, pri tem pa je prepričana, da o njih intuitivno ve več, kot vedo oni sami. Če se preveč zaplete v odnosih, pa mirno poreže vezi ali se hladno odmakne s pomočjo Saturna, ki nima težave s prekinitvami, odmiki in hladnostjo v človeških odnosih.

Javnost jo ima rada, saj osvobaja ravno s tem, da se izraža takšna, kot je. Njen severni vozel v vodnarju ji daje na trenutke spodbudo pri spoštovanju mnenja drugih ljudi, pri tem pa je seveda močnejši južni karmični vozel v levu, ki ji daje občutek absolutne nadvlade nad vsem, kar se dogaja.

an
Astrološka karta Milene Miklavčič

Kaj ji bo prineslo leto 2020?

Leto 2020 jo bo vodilo v notranjost, v čutenje sebe in v priznanje nekaterih stvari vsaj sebi, če že drugim ne.

P. S.: Dobrih in manj dobrih datumov zanjo nisem pogledala, ker jih ne bi upoštevala. Verjamem pa, da ima v skupini svojih številnih prijateljev kakšnega astrologa, ki ji bo lahko preveril, kdaj je smiselno iti v javnost, kdaj pa je mogoče bolje, da se je izogiba.

an
Astrološka karta MIlene Miklavčič