Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Čustveno boste prekipevali od vseh dogajanj v okolici in ne boste imeli nobenega časa zase. Navadite se na nov način življenja in spremenite pričakovanja do drugih.

Bik
Bodite pozorni na svojo skrito in vidno jezo, ki vam ruši življenje in dobro počutje. Obrnite nov list in začnite z rednimi fizičnimi vajami, da jo čisto preženete iz telesa.

Dvojčka  
Lahko si porušite najboljše odnose, če boste trmasto vztrajali v nepravilnih izjavah, ki jih niste preverili. Ničesar spornega ne nosite dalje, brez da bi preverili, če je res.

Rak
Dobro vam bo, ko boste ugotovili, da srčnost in iskrenost vedno požanjeta dober uspeh. Vpliv med prijatelji, znanci se vam bo povečal in boste precej več v družbi.

Lev
Čustveno ste malo zmedeni in nikakor ne pokažete svojega notranjega stanja s pravimi odzivi navzven, zato vas ljudje čisto napačno vidijo in se tako tudi obnašajo do vas.

Devica
Razmislite, zakaj se vedno znova vračate v varno, a neudobno in nesrečno stanje. Si ne želite srečnega in čustveno polnega življenja? Ste že na pragu dobrih novosti.Tehtnica
Uspešni boste v vseh projektih, ki se jih boste lotili, sočasno pa vas bo vleklo v novosti in ne boste se ustavili, dokler ne boste prišli do svojega najljubšega dela.

Škorpijon
Postali ste prepoznavni, a finančno stanje ne bo sledilo temu. Zato si zastavite zelo konkreten, merljiv cilj glede denarja, dela in mu sledite, ne glede na mnenje javnosti.

Strelec
Skozi sproščenost boste pokazali svoja nemirna čustva pravi osebi, ki vas bo razumela. To vas bo globoko pomirilo in vam povrnilo upanje v srečno življenje.

Kozorog
Družite se z ljudmi, ki so vam pri srcu in postanite takšni, kot si želite biti. Volje imate dovolj, da začnete z akcijo, na katero ste že dolgo čakali. Uspelo vam bo.

Vodnar
Danes izkoristite druženje tudi za poslovne spremembe. Usmerjenost v rezultate bo smiselna, saj bodo številne ideje tudi na dolgi rok zelo uporabne. Zapišite si jih.

Ribi
Nemirni in v pričakovanju boste. Optimizem vam bo dajal moč, da boste vse načrtovano izpeljali v najboljši možni meri, kar vam bo pomenilo srečo za prihodnost.