Astro

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

tj
17. 2. 2020, 15.15
Posodobljeno: 17. 2. 2020, 20.13
Deli članek:

Pred slabimi tremi leti nas je 48-letna igralka Shannen Doherty, ki je zaslovela z vlogo Brende Walsh v seriji Beverly Hills, 90210, razveselila, saj je sporočila, da je po dveh letih terapij premagala raka dojke.

Profimedia
shannen doherty

Pred nekaj dnevi pa je Shannen kot gostja oddaje Good Morning America šokirala z razkritjem, da se je zahrbtna bolezen vrnila.

»Imam raka v četrtem stadiju, kar bi čez nekaj dni ali čez en teden prišlo v javnost,« je dejala Shannen, ki očitno že leto dni ve, da je znova bolna. Svoje skrivnosti, ki jo seveda močno bremeni, ni želela deliti z drugimi, saj je ravno takrat, ko je prejela šokantno diagnozo, snemala novo verzijo serije Beverly Hills, 90210, in ni hotela ogroziti produkcije. »Mislim, da tega nisem predelala. To je grenka tableta, ki jo pogoltneš na več različnih načinov. Zagotovo so dnevi, ko se vprašam: 'Zakaj ravno jaz?' Potem pa se vprašam: 'Zakaj pa ne jaz? Kdo pa drug? Kdo, razen mene, si še zasluži to?' Nihče od nas. Lahko rečem, da je moja prva reakcija vedno vprašanje, kako naj to povem svoji mami in možu,« je pojasnila zvezdnica, ki še vedno premore dovolj moči in volje, da premaga raka.

Profimedia
Čeprav javno toči solze, v njej živi bojevnica. Srečno, Shannen!

Ljudem bi vsekakor rada pokazala, da to zmore. »Naše življenje se ne konča v trenutku, ko prejmemo to diagnozo. Še marsikaj moramo narediti,« je odločno dejala Shannen, v kateri na srečo še vedno bije srce bojevnice. V njeni bitki z boleznijo ji seveda iz srca želimo veliko sreče.