Zabava

Z Valentinovo pravljico je navdušil Slovenijo

N.S.
18. 2. 2020, 21.40
Deli članek:

Zabave željni obiskovalci, ki so se minuli vikend zbrali v ljubljanski Hali Tivoli, dan zatem pa tudi v mariborski dvorani Tabor, so bili deležni Valentinovih spektaklov v pravem pomenu besede.

Max Verderber, Anže Virant za Event24
Valentinov koncert | Dražen Zečić & gosti

Glasbenik Dražen Zečić (52) velja za legendo hrvaške glasbe, ki polni dvorane tako na Hrvaškem kot tudi v Sloveniji.

In prav na praznik zaljubljenih je s predhodnim ogrevanjem Aktualove Galame Dražen Zečić namreč poskrbel za Valentinovo pravljico, kot je še ni bilo. V Ljubljani je namreč nastopil ob spremljavi skupine Banana, simfoničnega orkestra Josipa Cvitanovića, ki je poskrbel za posebno romantično noto, kot posebna gosta pa sta nastopila Ivana Kovać ter skupina Bomba.

Po nepozabnem večeru, v katerem je bila nepregledna množica obiskovalcev, ki so do zadnjega kotička napolnili Halo Tivoli, pa je sledil še spektakel v Mariboru, kjer je Dražen Zečić nastopil v družbi prvega glasu Dalmacije, tenorista Marka Škugorja, na odru pa so se mu pridružili tudi simpatični mladeniči iz skupine Erosi. Skupaj so – tako kot v že pretekli božični turneji, na kateri sta Zečić in Škugor decembra obiskala praktično vso Slovenijo – popolnoma navdušili in obiskovalcem pričarali Valentinovo pravljico, ki jo bodo pomnili še dolgo, dolgo časa. »V svoje pesmi izlijem dušo in srce – njihovo ustvarjanje je moja terapija. Vsak izmed nas ubere svoj način za sproščanje in to je moj način. Sam se ob tem počutim osvobajajoče in izpolnjeno,« je povedal priljubljeni hrvaški pevec, ki si je po obeh koncertih vzel tudi čas za številne oboževalke, ki so se s hrvaškim glasbenikom želele fotografirati in z njim poklepetati.

Max Verderber, Anže Virant za Event24
Valentinov koncert | Dražen Zečić & gosti