Pod lupo

Modna Milica: Pitonka, hip-hop pastirica, oldtimer in dandy

R.T.
18. 2. 2020, 20.20
Deli članek:

Kje in kako močno so znani Slovenci blesteli te dni?

m24
Jonas in Alenka Kavčič

Jonas Žnidaršič, TV-voditelj, Alenka Kavčič, novinarka, Erotika po Emeršiču, premiera

Večna koruznika by Jonas se na javnih dogodkih vse pogosteje pojavljata skupaj. Lepo, a ne. Ste opazili, kako si pari z leti postajajo fizično podobni? Jonas sicer delujeutrujeno, Alenka pa vse bolj blesti. Tokrat me je presenetila s kombinacijo retro jakne iz prejšnjega stoletja in hlač s kačjim motivom. Imeti moraš res samozavest na potenco, da svoje nogice oviješ v kožo pitona. Tega si ne upa vsaka. Moti me, da so hlače spodaj preširoke, pa tudi čevlji žal ne sodijo k njenemu stajlingu. Zadevo Alenka blaži z umirjeno zelenim pulijem, Jonas pa je za premiero oblekel črtasto obleko. Dolgočasno kot branje Uradnega lista.

Neža Buh - Neisha, pevka, Erotika po Emeršiču, premiera

m24
Neisha

Ko kakšna izmed ameriških zvezdnic pride oblečena podobno kot naša Neisha, je to zanje čisto normalno. Če se pri njih pojaviš na kakšni prireditvi, kjer mrgoli zvezdnic različnih formatov, je pomembno izstopati. Drugače te pač tam ni bilo. In Neisha je v temle pastirko-raperskem stilu v Špas teatru zagotovo izstopala. Na prvi pogled je vsega preveč, krzno, leopardji vzorec, usnje, grafika na bokih, kapa, beli gležnjarji … a vse skupaj sestavlja neko divjo celoto. Ki jo Neisha zna nositi, priznam. Skoraj na meji okusa.

Matjaž Jelen, pevec, Woop carting, otvoritev

m24
Matjaž Jelen

Pevec skupine Šank rock je vedno videti isto. Zdi se mi, kot se sploh ne bi staral.Morda zaradi tega deškeganasmeška, ki ga ima na sebi ves čas. Je kot slika Doriana Graya, okoli katere se vsi staramo. Od dežurnega rockerja in zaprisežene črne barve ne pričakujem nobenih modnih presežkov.  Rahlo preozka jakna in predolgi rokavi. Drugače pa je Jelen videti kot dobro ohranjen oldtimer, ki gre na cesto samo ob lepem vremenu.

Domen Valič, igralec, Woop carting, otvoritev

m24
Domen Valič

Če rečem, da je Vid Valič prototip, potem je Domen njegova izboljšana inačica. Takole, nonšalantno z mehkim šalom okoli vratu in z modnim plaščkom s širšim ovratnikom se je Domen prikazal na sproščenem športnem dogodku. Ležerna eleganca, primerna za vse vrste priložnosti. Vedno se mi je zdelo, da iz mlajšega Valiča veje dandijevski stil moškega, ki nekaj da na modo, čeprav se trudi, da se ne bi videlo, da sta z ogledalom kar dobra prijatelja.